Gebeliğe Hazırlık Gebelik oncesi veya gebelikte enfeksiyon geciren ve gebeligi sonlanan var mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hasta12

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2022
152
53
23
Selam kızlar 🥰❤size bir sorum olacak ve sonra gebeliğe dair yaptıklarınızı merak ediyorum.bu konuda hakkında bilginiz varsa yardımcı olur musunuz 💕Şimdi gebelik testi yaptım postif çıktı sevindim ilk inanamadım sonra iki test yaptım birisi silik diğeri ise negatif bariz bir şekilde belli çizgi yoktu. Ben bundan öncesi doktora gittim gebelik öncesi sorun teşkil edecek durumlar var mi varsa tedavisini olayım diye bir enfeksiyon var mi diye kontrol etti doktor ama sonuçları birde adetken değerlendirelim dedi yani daha zamanım var enfeksiyon kanımda pozitif çıktı. Uzun lafın kısası enfeksiyon varken gebelik olabilir mi ilk önce pozitif olup iki gün sonra gebelik olmazsa bu ay bana regl yolu gözüküyor mu ve bu durumu yaşayan tatlış hanımlar var mı varsa yardımcı olsun lütfen 🤲🏻🥰❤kan aldırın diyeceksiniz acile gittim bakmıyoruz dediler randevu da zor bulunuyor malum sağlık ocağına gittim adet gecikmeden bakamıyoruz maalesef dediler suan hamile miyim? öyleyse nasıl anlarım? Tekrar test yapmalı miyim enfeksiyon yüzünden bu gebelik sonlanmis olabilir mi ?

Merhaba arkadaşım. Bende yeni hamile olduğumu öğrendim ve fazla enfeksiyonum vardı. Antibiyotikle geçirdim ve hamileyim. Enfeksiyonluyken hamileydim kısacası. Yüreğini ferah tut 🤍

Merhaba arkadaşım. Bende yeni hamile olduğumu öğrendim ve fazla enfeksiyonum vardı. Antibiyotikle geçirdim ve hamileyim. Enfeksiyonluyken hamileydim kısacası. Yüreğini ferah tut 🤍
Teşekkür ederim kuzum ben kimyasal geçirdim. Enfeksiyon var dedi de fazla yokmuş antibiyotik felan yazmadı bana. Şimdi tekrar denemeye başladık 🥰

2 hamileligimde de enfeksiyon yasadim ustelik ilkinde kasilmalar yapacak kadar yogundu, bu hamileligimde de var ve gebelikten once de sık sık yasadm. Kontroller yaptirilip gerekeni yaparswniz tedavi yonunden bence korkmayin

X