Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 ay kadar folbiol kullanmıştınGebelik öncesi ne kadar süre folik asit kullandınız bu süreç uzasa bile bırakmadan kullandınız mı ayrıca hangi ilacı kullandınız öneri de alabilir miyim
Evet ben uzun bir süredir kullanıyorum çünkü korunmuyordum ve her ay deniyorduk istediğimiz için. Doktoruma sormuştum evet kullan sıkıntı yok demişti. Yaklaşık 6-7 aydır kesintisiz kullanıyorumGebelik öncesi ne kadar süre folik asit kullandınız bu süreç uzasa bile bırakmadan kullandınız mı ayrıca hangi ilacı kullandınız öneri de alabilir miyim
Devamlı folikasit kullanıyordum son 4 aydır hiç kullanmıyordum biraz ara vereyim dedim bende çok ödem yapıyordular tam yeniden başlıcakken hamile olduğumu öğrendim şimdi Solgarın folikasitini kullanıyorum doktorum yeterli dediği için değiştirmedimGebelik öncesi ne kadar süre folik asit kullandınız bu süreç uzasa bile bırakmadan kullandınız mı ayrıca hangi ilacı kullandınız öneri de alabilir miyim
Ben gebelik düşünüyorum iki ay önceden başladım folik asite folio markasını kullanıyorum turkiyede varmi bilmemGebelik öncesi ne kadar süre folik asit kullandınız bu süreç uzasa bile bırakmadan kullandınız mı ayrıca hangi ilacı kullandınız öneri de alabilir miyim
Doktor bana üç ay kullan dedi hamilelik istediğimde ben iki ay içtim bıraktım hiç içmedim artık bu ay hamile olduğumu öğrendim kalan kutusu ile devam ediyorum doktora gidene kadar işteGebelik öncesi ne kadar süre folik asit kullandınız bu süreç uzasa bile bırakmadan kullandınız mı ayrıca hangi ilacı kullandınız öneri de alabilir miyim
İki aydan sonra ne kadar ara vermiş oldunuzDoktor bana üç ay kullan dedi hamilelik istediğimde ben iki ay içtim bıraktım hiç içmedim artık bu ay hamile olduğumu öğrendim kalan kutusu ile devam ediyorum doktora gidene kadar işte
Haziranda başladım temmuz a kadar 4 buçuk ay falanİki aydan sonra ne kadar ara vermiş oldunuz
Folbiol kullandım...Gebe kaldığımı öğrenene kadar..Sonra doktor baska bır tane yazmıstı..Gebelik öncesi ne kadar süre folik asit kullandınız bu süreç uzasa bile bırakmadan kullandınız mı ayrıca hangi ilacı kullandınız öneri de alabilir miyim