Gebeliğe Hazırlık Gebelik öncesi muayeneye gidenlere soruyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim burada hep moral veriyorsunuz hepiniz gerçekten rahim filmi sonrası gebe kalındığını ben de çok okudum buradan. Bakalım bilemiyorum doğal yoldan olsun istiyorum tüp bebek gibi bir düşüncem şimdilik yok ama sonra ne düşünürüm bilmiyorum. Normalde çoğu konuda hep pozitif bir insanımdır çok zorluklar yaşadım ama hayatın hep olumlu tarafından bakmayı da başardım ve çevreme de hep moral verdim. Ama bu konuda sanki başka bir ben çıktı ortaya. Artık bir şeye de uğraşmadan sahip olayım istiyorum o yüzden hemen hayal kırıklığı yaşıyorum hevesim kırılıyor ve umutsuzluğa düşüyorum

Rica ederim, keşke elimizden daha çok şey gelebilse tek yapabildiğimiz, birbirimize moral verebilmek, pozitif düşünceye sevk etmek Bazen en yakınlarımızla bile konuşamadıklarımızı burda paylaşabiliyoruz. Hepimiz aynı gemideyiz ve benzer kaygıları yaşıyoruz.
Dün bebek hayallerinizden bahsediyordunuz. Şöyle de bi şey var, Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. Elbet bi zamanı vardır. Hayali geldiyse, kendisi de gelir inşallah Bu süreçte çok sayıda alternatif ilaç ve tedavi uygulanabilir. Bunların başarısı ise inanmakla doğru orantılı. Kaygı ve stres ise süreci kötü yönde etkiliyo maalesef.

Çok teşekkür ederim çok sağol gerçekten aynen öyle kimseyle ailemizle arkadaşlarımızla bile paylaşamadıklarımızı, doktora soramadıklarımızı burada konuşuyoruz, bu destek gerçekten bambaşka dediğin gibi aynı gemide olma hissi çok iyi geliyor.

Bu yazdığını gözlerim dolarak okudum gerçekten. Umarım hepimizin hayalleri gerçeğe dönüşür. İki aydır ilk regl olduğum gün benzer duygular yaşıyorum, ama hemen toparlanıp yeni aya moralle girmeye çalışıyorum. Bu ay erken gelmesi biraz afallattı beni işte

U Uzaygemisi35

Bak gebeligin en buyuk dusmani olan moral bozukluguna birakiyosun kendini. Daha siz korunmayi birakali cok yeni olmadi mi. Cikolata kisti gebelige engel olsaydi binlerce kadinin cocugu olmazdi. nassau un dedigi gibi neler neler var tedavi yontemleri icin. Ama seni anliyorum, ugracak enerjiyi bulamiyosun. Ama dur bakalim belki fazla ugrasmana bile gerek kalmayacak. Iyi ve isine hakim bir doktorla surecin cok guzel ilerleyebilir. Ne cocugu olmaz denilenlerin cocugu oldu. Ki senin boyle bir durumun da yok. Bak bi yakinim 35 yasindayken erken menapoz diye biseye girdi , ikinci cocugi dusunuyolardi ustelik. Bir ilacla ve tedaviyle ikinci cocugu oldu. Ustelik aradan cok da zaman gecmeden. Kimlerin kimlerin oluyor. Bir de senin yasin da genc. Bi bikac ay daha deneyin, sonrasini doktorunla ilerlersin ne gerekiyorsa.

Doğru diyorsun canım aslında biliyorum bir yanım sizin dedikleriniz gibi düşünüyor ama bir yanım da sanırım sonrasında daha çok üzülmemek için kendimi olmayabileceği olasılığına hazırlamak istiyor.. neler neler duyuyoruz yani hiçbir sebep olmasa da zaten 6 ay içinde anca olabiliyor yani bunları düşünmek için çok erken aslında ama ne bileyim bu sefer erken de regl gibi olunca biraz moralim bozuldu ona da..

Ben bu aralar biraz (daha önce bahsettiğim sebepten dolayı) dinlenmedeyim, bu süreçte biraz alternatif kürleri araştırıyorum. Sıklıkla duyduğum soğan kürü, çörek otu-bal-tarçın kürü, incir suyu kürü, propolis-arı sütü kürü... zaten doğal ürünler olduğu için denemeyi düşünüyorum açıkçası. Zaten soğan yiyoruz (prebiyotik) suyunu içsek ne zararı olabilir, incir severim, kaynatıp suyunu içsem, sonra da yumuşamış halini yesem, propolis bağışıklığı güçlendirici bi şey, o da iyi yani. Forumda bunları deneyenlerin yorumlarını okuyorum, olumlu olanlar da var, hiç bi fayda görmeyenler de.
Benim sana naçizane tavsiyem, stres ve kaygı ile enerjini tüketmektense, gel bu işlere kafa yoralım. Dediğim gibi zaten günlük hayatta yediğimiz şeyler, iyice araştırıp kendimizde deneyelim. Şifa Allah’tan

Evet haklısın ben daha önce soğan kürünü denemiştim ama sonra bazı hormonları yükselttiğini ve negatif etkisi olabileceğini okudum. Bende ara kanamaya neden olmuştu ve kestim sonra. Belki iyidir ara kanama olması ama bilemiyorum. O dediğin çörekotu bal tarçın karışımı bana da mantıklı geliyor ve uygulaması da kolay, denemeye değer bence de normalde de çok meyve sebze yemediğim için bazı şeyleri yemek bile bana zor geliyor önce biraz sağlıklı beslenme konusuna iyice alışsam iyi olacak. Spor ve yürüyüşe de ağırlık vermeyi düşünüyorum. Moral bozmak yok, denemeye devam

Gittim canım, biz de keseyi gördük sonunda çok şükür çok çok minik ama, haftaya bebeği görmeye çalışacağız.
Çok sevindim, gözünüz aydın benim de aklım sizdeydi ve Canikox taydı. İnşallah haftaya da hayırlı haberler verirsiniz tebrik ediyorum nassau ben başka topicte gördüm sanırım Canikox un bizlere güzel haberleri var

Ayyy çok sevindim Gözünüzaydın İnşallah kalp atışını da duyarsınız Biz de bunlara şahitlik ederiz
İnşallah kızlar çok sağolun Darısı tüm isteyenlere.
Tabi kalp atışını duyana kadar rahat yok ama olsun bu da bir gelişme

Delirtiyor mayis anneleri topiginde takiliyor ben de arada yaziyorum gelismeleri ama daha ziyade septemberrose orda oldugu icin yaziyorum, cunku kendisine gonul borcum var❤ fakat o topik haliyle cok kalabalik ve surekli yenileri ekleniyor ve kim kimdir takip edemiyorum. Bir de tum gun girmesem sayfalarca yazilmis oluyor takip etmesi cok zorlasiyor.

Selam canım. Yaptım hatta bi de kan testi yaptırdım 11.96 çıktı. Hayırlısıyla artmasını beklicez bakalım.
Woww Tebrik ederim, hayırlı olsun
Demek ki yerleşme kanamasıymış
Sağlıcakla kucağınıza almanızı dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…