Aynen ben de oyleyim çok üşuyorum ayaklarim buz gibi.Ayneen başım ateş gibi üşüyorum başım ağrıyo grip gibiyim
Merhaba canımmMerhaba arkadaşlar. Şimdi bi kaciniza saçma gelebilir ama etrafında gebe kalanların söylediği ortak bisey var. Gebe olduklarını öğrenmeden önce gribe benzer hastalık yaşıyorlarmış. Aranızda böyle olan var mı?? Gebe olduğunu öğrenmeden önce hastalık geçiren
Canım günaydın yok bende öylede ama nefes alırken sanki burnum acıo :) :) :) ara ra hapşırıorum Allahım biz herşeyi gebeliğe bağlıyoruz ya :) ama bide bende şu olmaya başladı ben çok su içen bir insan değilim hatta bazen sudan midem bulanır ama bu aralar çok fazla su isteğim vartina_luna sende var mi tinacim bu tarz bi sey?
Canım günaydın yok bende öylede ama nefes alırken sanki burnum acıo :) :) :) ara ra hapşırıorum Allahım biz herşeyi gebeliğe bağlıyoruz ya :) ama bide bende şu olmaya başladı ben çok su içen bir insan değilim hatta bazen sudan midem bulanır ama bu aralar çok fazla su isteğim var
Ay inşallah canım ya psikolojikse tam bir hayal kırıklığı zaten eşim dio ki daha ortada bişey yok şimdiden başlamışsa ooo yandık dio :) :) bu kadar erken nasıl belirti oluo dio daha 11 gün oldu ilişki üzerinden :) :) :)sen benden bir kac gun onde gidiyorsun ya, mesela sari akintidan bahsettiginde bende daha yoktu, su da oyle olacak anlasilanooof aynen inan su an hamilelik belirtilerinin %99unu tasiyorum resmen insallah sadece psikolojik degildir
Ay inşallah canım ya psikolojikse tam bir hayal kırıklığı zaten eşim dio ki daha ortada bişey yok şimdiden başlamışsa ooo yandık dio :) :) bu kadar erken nasıl belirti oluo dio daha 11 gün oldu ilişki üzerinden :) :) :)
Ya bide kusura bakmasın kimse bişey söylicem sizde afedersiniz ama idrar yaptıktan sonra peçete de idrar renginde değişme varmı yainsallah husrana ugramayiz.
Allahım kucağına almayı almayıda nasip etsin canım inşallah ne mutlu sanaMerhaba, ben en son bu konuyla ilgili konu açmış ve herkesten tepki yemiştimVe konuyu açtıktan en fazla 5 gün sonra gebe olduğumu öğrendim şuan 13. haftadayız. Çok ağır grip geçirmiştim ve kolay kolay hasta olmam daha sonra gözlerimde farklılık hissettim sanki göz bebeklerim büyük gibi gelmişti ve göğsümün uçları kabarmıştı normalde kabarık değildir. Tüm bunları fark ettikten 1 hafta sonra 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim Rabbim herkese nasip etsin inşallah hamilesindir
Kuzum ayy çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) tam olarak belirtilerin nelerdi?Merhaba, ben en son bu konuyla ilgili konu açmış ve herkesten tepki yemiştimVe konuyu açtıktan en fazla 5 gün sonra gebe olduğumu öğrendim şuan 13. haftadayız. Çok ağır grip geçirmiştim ve kolay kolay hasta olmam daha sonra gözlerimde farklılık hissettim sanki göz bebeklerim büyük gibi gelmişti ve göğsümün uçları kabarmıştı normalde kabarık değildir. Tüm bunları fark ettikten 1 hafta sonra 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim Rabbim herkese nasip etsin inşallah hamilesindir
hatırladım seni canım :)) sana hak vermiştim ve gebeyim diyerek o tuhaf insanlara en güzel cevabı vermiştinMerhaba, ben en son bu konuyla ilgili konu açmış ve herkesten tepki yemiştimVe konuyu açtıktan en fazla 5 gün sonra gebe olduğumu öğrendim şuan 13. haftadayız. Çok ağır grip geçirmiştim ve kolay kolay hasta olmam daha sonra gözlerimde farklılık hissettim sanki göz bebeklerim büyük gibi gelmişti ve göğsümün uçları kabarmıştı normalde kabarık değildir. Tüm bunları fark ettikten 1 hafta sonra 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim Rabbim herkese nasip etsin inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?