Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gebeyim doktorum diafol verdi istersen kullanMerhaba kızlar, nisan ayında ovülasyon dönemini değerlendirip hayırlısıyla gebe kalmak istiyorum. Gebelik öncesi önerebileceğiniz folik asit markası var mı?
Teşekkür ederim, bir araştırayım :)Ben gebeyim doktorum diafol verdi istersen kullan
Ocean markasının 400 mcg melthy folatını kullanıyorum. Folik asit olarak değil de folat olarak geçenler daha iyiymiş bilginiz olsun.Merhaba kızlar, nisan ayında ovülasyon dönemini değerlendirip hayırlısıyla gebe kalmak istiyorum. Gebelik öncesi önerebileceğiniz folik asit markası var mı?
Siz de gebelik öncesi için mi kullanıyorsunuz?Ocean markasının 400 mcg melthy folatını kullanıyorum. Folik asit olarak değil de folat olarak geçenler daha iyiymiş bilginiz olsun.
Rica ederimTeşekkür ederim, bir araştırayım :)
Bu arada Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinRica ederim![]()
Evet ben Kasım ayından beri kullanıyorumSiz de gebelik öncesi için mi kullanıyorsunuz?
Evet ben Kasım ayından beri kullanıyorum
Folidays hakkında bir bilginiz var mı pekiEvet ben Kasım ayından beri kullanıyorum
Malesef kullanmadığım için yorum yapamayacağımFolidays hakkında bir bilginiz var mı peki
Amin amin inşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin İnşallahBu arada Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Ben demir eksikliği ilacı kullanıyorum içerisinde 0.35 mg folik asit var, yani 350 microgram oluyor. Günlük 400 microgram öneriyor doktorlar. Sıkıntı yok dimi az bile alıyorum galibaOnemli olan microgram olması. Miligramların otizme sebep olduğu söyleniyor.
O kadar bilmiyorum. Isterseniz doktora danışın. Demir haplarinda folik asit oldugunu duymamistim.Ben demir eksikliği ilacı kullanıyorum içerisinde 0.35 mg folik asit var, yani 350 microgram oluyor. Günlük 400 microgram öneriyor doktorlar. Sıkıntı yok dimi az bile alıyorum galiba
Genel çoğunlukla hep gebeler kullandıgı için folik asit içeriyor hemen hemen tüm demir ilaçlarıO kadar bilmiyorum. Isterseniz doktora danışın. Demir haplarinda folik asit oldugunu duymamistim.