Gebeliğe Hazırlık Gebelik öncesi folik asit önerisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Chyperus

𝓜𝓲𝔂𝓪𝓿
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Mart 2022
156
83
18
Merhaba kızlar, nisan ayında ovülasyon dönemini değerlendirip hayırlısıyla gebe kalmak istiyorum. Gebelik öncesi önerebileceğiniz folik asit markası var mı?

Merhaba kızlar, nisan ayında ovülasyon dönemini değerlendirip hayırlısıyla gebe kalmak istiyorum. Gebelik öncesi önerebileceğiniz folik asit markası var mı?
Ocean markasının 400 mcg melthy folatını kullanıyorum. Folik asit olarak değil de folat olarak geçenler daha iyiymiş bilginiz olsun.

Onemli olan microgram olması. Miligramların otizme sebep olduğu söyleniyor.

Solgarın Folacini kullanıyorum bende folic asit yazıyor parantezi içi açıklaması

Bana da doktorum elenatal 1 vermişti. Eczacı da son zamanlarda en çok satan bu demişti. Araştırın isterseniz

Onemli olan microgram olması. Miligramların otizme sebep olduğu söyleniyor.
Ben demir eksikliği ilacı kullanıyorum içerisinde 0.35 mg folik asit var, yani 350 microgram oluyor. Günlük 400 microgram öneriyor doktorlar. Sıkıntı yok dimi az bile alıyorum galiba

Ben demir eksikliği ilacı kullanıyorum içerisinde 0.35 mg folik asit var, yani 350 microgram oluyor. Günlük 400 microgram öneriyor doktorlar. Sıkıntı yok dimi az bile alıyorum galiba
O kadar bilmiyorum. Isterseniz doktora danışın. Demir haplarinda folik asit oldugunu duymamistim.

O kadar bilmiyorum. Isterseniz doktora danışın. Demir haplarinda folik asit oldugunu duymamistim.
Genel çoğunlukla hep gebeler kullandıgı için folik asit içeriyor hemen hemen tüm demir ilaçları

Eklentiler

• 300A7B0A-1292-428B-9577-1D6569A821F9.webp
    300A7B0A-1292-428B-9577-1D6569A821F9.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 53
Back
X