- 26 Mart 2021
- 392
- 166
Ayyy maşallah hayırlısı olsun canım kac ay kullandın amh değerin mi düşüktü bende bugün baslicam kullanmayaHamileyim. Uzun süre kullandım. Faydası olmuştur mutlaka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy maşallah hayırlısı olsun canım kac ay kullandın amh değerin mi düşüktü bende bugün baslicam kullanmayaHamileyim. Uzun süre kullandım. Faydası olmuştur mutlaka.
6 ay filan kullandım. Arada 1 tüp negatifim var. 2.ye hazırlanıyodum. Amh geçen yaz 0,64tüAyyy maşallah hayırlısı olsun canım kac ay kullandın amh değerin mi düşüktü bende bugün baslicam kullanmaya
Bana da tüp bebek diyorlar benim amh 0.8196 ay filan kullandım. Arada 1 tüp negatifim var. 2.ye hazırlanıyodum. Amh geçen yaz 0,64tü
Yaş ?Bana da tüp bebek diyorlar benim amh 0.819
30
Canim sen prowomen pembe olanı mı kullandin
Benim tüp bebekte 3 yumurtam toplandı bir embriyom olmuştu. O da tutmadı. Bence başlayın tüpe zaman aleyhimize çünkü. Sizin amh daha yüksek daha çok şansınız olur.
Evet tek çeşit zaten. Internette bakınca eski ablajlar gorünüyo sadece.Canim sen prowomen pembe olanı mı kullandin
Tmm canim sagolEvet tek çeşit zaten. Internette bakınca eski ablajlar gorünüyo sadece.
Evet canım ya aşılama denemek istiyorum ama bakalım ayın sonunda tüp bebeğe randevu aldım hoca ne dicek ona göre illa tüp bebek derse başlarım 1 tane çocuğum var 2. OlmuyorBenim tüp bebekte 3 yumurtam toplandı bir embriyom olmuştu. O da tutmadı. Bence başlayın tüpe zaman aleyhimize çünkü. Sizin amh daha yüksek daha çok şansınız olur.
Benimde amh 0.01 maalesef prowomen kullanıyorum inşallah hepimiz faydasını görürüzCanim prowomenin faydasını gördün mü benimde amh düşük
İnşallah canım bende dün başladım kullanmaya İnşallah faydası olurBenimde amh 0.01 maalesef prowomen kullanıyorum inşallah hepimiz faydasını görürüz
İnşallah canım bende dün başladım kullanmaya İnşallah faydası olur
Selamün Aleyküm Kullandınız mı gebelikte zararı oldu muMerhaba, gebelik planladığım için ocean d3 ve folidoce kullanıyorum su an. Ama ufuvit mom diye bir vitamin gordum yeni ondan siparis ettim. İçerisinde demir, folik, d3, b12 ve iyot var. Helal sertifikalı bir urun. Henuz elime ulasmadi kullanamadim siz de bir bakın isterseniz internetten..