- 14 Mart 2025
- 267
- 43
- 13
- 25
- Konu Sahibi ozlemcikkk
-
Adetiniz yaklaşınca test yapın benceMerhaba kızlar son adet tarihim bitiş 27.mart
Bu ay erken yumurtladığımı düşünüyorum çünkü akıntım geldi ve o günleri değerlendirdim.
Değerlendirdiğim günler : 28 Mart , 1,3,5,6 nisan.
Sonra zaten düşük ihtimale geçti ve zaten ben şehir dışına gidicem pazartesi eve gelicem.
Sizce gebelik oluşmuş mudur.
Beklenen adet tarihim 20 Nisan????
Degerlendirmissin zaten olacagi varsa olur.Iliski uzerinden 12 gun sonra ogrenebilirsinMerhaba kızlar son adet tarihim bitiş 27.mart
Bu ay erken yumurtladığımı düşünüyorum çünkü akıntım geldi ve o günleri değerlendirdim.
Değerlendirdiğim günler : 28 Mart , 1,3,5,6 nisan.
Sonra zaten düşük ihtimale geçti ve zaten ben şehir dışına gidicem pazartesi eve gelicem.
Sizce gebelik oluşmuş mudur.
Beklenen adet tarihim 20 Nisan????
O zaman daha var son ilişkimden mi yoksa ilk ilişkimden mi hesaplamam gerekDegerlendirmissin zaten olacagi varsa olur.Iliski uzerinden 12 gun sonra ogrenebilirsin
Son 5 gün kala yapabilirim ancakAdetiniz yaklaşınca test yapın bence
2-3 gün kala yapsan daha iyi olurSon 5 gün kala yapabilirim ancak
Ben aslında gecikene kadar yapmayacaktım ama son 6 gün kala bi başlıyor bende istemsiz çocuk düşünmeden önce aşırı relaxtım şimdi 2 atdır bir şeyler oluyor adet yaklaşınca2-3 gün kala yapsan daha iyi olur
Bende de aynı şey oluyor ben adete 2 gün kala tekrarlayacağım sende o zaman yap benceBen aslında gecikene kadar yapmayacaktım ama son 6 gün kala bi başlıyor bende istemsiz çocuk düşünmeden önce aşırı relaxtım şimdi 2 atdır bir şeyler oluyor adet yaklaşınca
Sen en son ne zaman bitti adetin yoksa aynı bekleyişte miyiz haberleşelimBende de aynı şey oluyor ben adete 2 gün kala tekrarlayacağım sende o zaman yap bence
18 martta kısa ve kesintili az geldi normalde 6-7 gün sürer ama sürmedi bir çok defa yalancı pozitif görüp kan verdim ama sonuç negatif en son ilişkinin üzerinden 13 gün geçti test yapmıştım ama çok çok silik varmı yokmu bilmiyorum reglime de 7 gün var fotoğrafı ekliyim hatta bugün sabah yaptım reglime 2 gün kala tekrar yapıcam gebelik belirtileri varSen en son ne zaman bitti adetin yoksa aynı bekleyişte miyiz haberleşelim
Benim son ilişkimiz üzerinden geçmesine daha var 17 si oluyor o zaman da adetime 3 gün felan kalıyor ben testte tam göremedim bide kaset test daha güvenilir ben geçen ay pozitif gördüm kanda negatif gördüm ve adet oldum sizinkinden daha belşrgindi18 martta kısa ve kesintili az geldi normalde 6-7 gün sürer ama sürmedi bir çok defa yalancı pozitif görüp kan verdim ama sonuç negatif en son ilişkinin üzerinden 13 gün geçti test yapmıştım ama çok çok silik varmı yokmu bilmiyorum reglime de 7 gün var fotoğrafı ekliyim hatta bugün sabah yaptım reglime 2 gün kala tekrar yapıcam gebelik belirtileri var
Sizin son ilişki ne zamandı 17 si dediğiniz regl gününüz mü yazdığınızı tam anlayamadımBenim son ilişkimiz üzerinden geçmesine daha var 17 si oluyor o zaman da adetime 3 gün felan kalıyor ben testte tam göremedim bide kaset test daha güvenilir ben geçen ay pozitif gördüm kanda negatif gördüm ve adet oldum sizinkinden daha belşrgindi
Hayır benim adet bitimimin son günü 27’si ilk yumurtladığı gündeki ilişkiden kaldığımı varsayarsak 17’sinde 14. güne tekabül ediyorSizin son ilişki ne zamandı 17 si dediğiniz regl gününüz mü yazdığınızı tam anlayamadım
Şöyle benim adet olmama 11 gün 12 gün var şu an ama ben yumurtlama döneminde sanırım tam bilmiyorum inanılmaz derecede ve bacak ağrısı yaşadım akıntı oldu akıntım olduğu günlerin hepsini değerlendirdim şu an akıntım kesildi zaten dört günde zaten burada yokum herhangi bir ilişki yaşayamayacağı pazartesi günü de adetime altı gün kalıyor belki test yaparım belki yapmamSizin son ilişki ne zamandı 17 si dediğiniz regl gününüz mü yazdığınızı tam anlayamadım
14 gün idrar testi için ideal bi süre ama bazılarında çıkmayabiliyor eğer olduysa benim testim için fikrin nedirHayır benim adet bitimimin son günü 27’si ilk yumurtladığı gündeki ilişkiden kaldığımı varsayarsak 17’sinde 14. güne tekabül ediyor
Dayanabiliyorsan 10 gün sabret öyle yap bence adete 2 gün kala çıkar gibi negatif olursa adetin gelmezse kan verirsinŞöyle benim adet olmama 11 gün 12 gün var şu an ama ben yumurtlama döneminde sanırım tam bilmiyorum inanılmaz derecede ve bacak ağrısı yaşadım akıntı oldu akıntım olduğu günlerin hepsini değerlendirdim şu an akıntım kesildi zaten dört günde zaten burada yokum herhangi bir ilişki yaşayamayacağı pazartesi günü de adetime altı gün kalıyor belki test yaparım belki yapmam
Yani dediğim gibi bence şu an gebelik gözükmüyor sende âdetin gecikince yap ben adetim dört gün gecikmesine rağmen yaptigimda direk pozitif gördüm kan verdiğimde negatif gördüm ve adet oldum o yüzden bu ay öyle yap mesela bugün test yaptım negatif çıktı hiç şaşırmadım çünkü çok normal senin için şunu söyleyebilirim bence kesinlikle bekleyebilirsin yedi gün varmış yedi gün hızlıca geçer kafanı takma her gün test yapma çok merak ediyorsan ve yapmak istiyorsan üç günde bir yapDayanabiliyorsan 10 gün sabret öyle yap bence adete 2 gün kala çıkar gibi negatif olursa adetin gelmezse kan verirsin
Yani dediğim gibi bence şu an gebelik gözükmüyor sende âdetin gecikince yap ben adetim dört gün gecikmesine rağmen yaptigimda direk pozitif gördüm kan verdiğimde negatif gördüm ve adet oldum o yüzden bu ay öyle yap mesela bugün test yaptım negatif çıktı hiç şaşırmadım çünkü çok normal senin için şunu söyleyebilirim bence kesinlikle bekleyebilirsin yedi gün varmış yedi gün hızlıca geçer kafanı takma her gün test yapma çok merak ediyorsan ve yapmak istiyorsan üç günde bir yap
Ben dediğim gibi bu benim ikinci denemem ve bunda daha lazım daha sakinim daha ilk defa test yaptım diyebilirim o da dediğim gibi bir yazı okudum ve yaptım negatif çıkacağını biliyordum zaten şu an hamileysen bile çocuk en fazla 3.04 günlük ve bu asla çıkmaz zaten teste tamamen adet gecikmemi bekliyorum adetime 11 gün var ve son 2.03 gün kala belki yaparımDayanabiliyorsan 10 gün sabret öyle yap bence adete 2 gün kala çıkar gibi negatif olursa adetin gelmezse kan verirsin
Yani dediğim gibi bence şu an gebelik gözükmüyor sende âdetin gecikince yap ben adetim dört gün gecikmesine rağmen yaptigimda direk pozitif gördüm kan verdiğimde negatif gördüm ve adet oldum o yüzden bu ay öyle yap mesela bugün test yaptım negatif çıktı hiç şaşırmadım çünkü çok normal senin için şunu söyleyebilirim bence kesinlikle bekleyebilirsin yedi gün varmış yedi gün hızlıca geçer kafanı takma her gün test yapma çok merak ediyorsan ve yapmak istiyorsan üç günde bir yap
Ben dediğim gibi bu benim ikinci denemem ve bunda daha lazım daha sakinim daha ilk defa test yaptım diyebilirim o da dediğim gibi bir yazı okudum ve yaptım negatif çıkacağını biliyordum zaten şu an hamileysen bile çocuk en fazla 3.04 günlük ve bu asla çıkmaz zaten teste tamamen adet gecikmemi bekliyorum adetime 11 gün varDayanabiliyorsan 10 gün sabret öyle yap bence adete 2 gün kala çıkar gibi negatif olursa adetin gelmezse kan verirsin
Çok merak ediyorum bende başlarda adet gecikmemi beklerim diyordum ama nedense içimden yapmak geliyor benimde geçen ay kocaman bi hüsrandı çünkü sanırım adetime 2 gün kala yapıcam testYani dediğim gibi bence şu an gebelik gözükmüyor sende âdetin gecikince yap ben adetim dört gün gecikmesine rağmen yaptigimda direk pozitif gördüm kan verdiğimde negatif gördüm ve adet oldum o yüzden bu ay öyle yap mesela bugün test yaptım negatif çıktı hiç şaşırmadım çünkü çok normal senin için şunu söyleyebilirim bence kesinlikle bekleyebilirsin yedi gün varmış yedi gün hızlıca geçer kafanı takma her gün test yapma çok merak ediyorsan ve yapmak istiyorsan üç günde bir yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?