• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik olma ihtimali ?

htce45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
8
2
1
28
2 aralık ilişki
5i yumurtlama 6 7 catlama (testle takip)
9u iliski
KAhve ictimde tuaf yani bakabilirmisiniz kahve den ziyade ryyalarımın anlamıda bebek mujdesiyle alakalı bu ay takmadım hani normalde geri crkilme ile korunduk bu ay sadece 2siyle 9unda korunmadık onuda olmaz zaten diye takmadım 9 gun var adrtime bryaz akıntı bazen cok bazen az geliyo sabah kan verdim bi bakim

Eklentiler

• IMG_20231212_161010_898 (1).jpg
    IMG_20231212_161010_898 (1).jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 57
2 aralık ilişki
5i yumurtlama 6 7 catlama (testle takip)
9u iliski
KAhve ictimde tuaf yani bakabilirmisiniz kahve den ziyade ryyalarımın anlamıda bebek mujdesiyle alakalı bu ay takmadım hani normalde geri crkilme ile korunduk bu ay sadece 2siyle 9unda korunmadık onuda olmaz zaten diye takmadım 9 gun var adrtime bryaz akıntı bazen cok bazen az geliyo sabah kan verdim bi bakim
Bende günlük falci bacıya fal atıyorum ruya tabirlerine bakıyorum sizi çok iyi anlıyorum yalnız değilmişim😀 yüce Rabbım inşallah bizlere bu ay hamile kalmayı nasip eder

Bende günlük falci bacıya fal atıyorum ruya tabirlerine bakıyorum sizi çok iyi anlıyorum yalnız değilmişim😀 yüce Rabbım inşallah bizlere bu ay hamile kalmayı nasip eder
Ama cidden baksana iki resim yan yana koydum embriyoya benzemiyomu arkadaşıma da gosterdim oda aynı embriyoya benziyo dedi
Bende günlük falci bacıya fal atıyorum ruya tabirlerine bakıyorum sizi çok iyi anlıyorum yalnız değilmişim😀 yüce Rabbım inşallah bizlere bu ay hamile kalmayı nasip

Ama cidden baksana iki resim yan yana koydum embriyoya benzemiyomu arkadaşıma da gosterdim oda aynı embriyoya benziyo dedi
Benziyo valla şaşırdım baya hatta bana da falci Bi kere ekim ayında gebelik var ikiz demişti tabi insan inanmasa da aklımda kalıyor ama olmadı tabii gaybı Allah bilir bizimki umut etmek umudu diri tutmaya çalışmak

Back