Gebelik olma ihtimali nedir bilgili olan anneler aynı durumu yaşayan bacılarım

Selam kızlar bende bu ay ovulasyon testine başladım pcosluyum 11 aydır uğraşıyorum yumurtlama günümü yakaladım ve değerlendirdim adetime 9 gün var 2 gündür beyaz akıntım var hafif kas ağrısı givi kasıklarımda ağrı var sizce gebelik belirtisi mi yoksa adet belirtisimi ikiside birbirine benziyor adet olacakmışım gibi ağrıyor gibi kendinize çok umutlandırmak istemiyorum artık negatif görmekten korkuyorum

Merhaba. Umutlandirmak istemem ama regl benimde 31 martta olacakti. Predictor 6 gun kala testi yaptim silik falan cikmadi. Sonra baktim silik cizgi olusmus. Umutlanmak istemedim. İcim icimi yedi kac gundur ve acayip bel agrisi kasik agrisi bacagima vuran ve sari akintim fazlaydi. Biraz once tekrar test yaptim dayanamadim hemen beliren silik cizgi olustu. Sanirim hamileyim. İnsallah sizinde oyledir. Allahim isteyen hasretini ceken her kadina nasip etsin yarin gidip kan verecegim

Eklentiler

• 228C82F7-E610-45A5-A623-2C8D56AD3B04.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_6051.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…