• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik olabilirmi lütfen yardımcı olun

Sehergkts

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
173
54
48
23
Kızlar doğum yapalı 4 ay olucak ayın 5 inde normalde doğum kontrol kullandım 3 ay boyunca emziren annelere özel. Bu ay kullanmadım çünkü hapı almamıştım ve ilişki yaşadık kocamla bende gebelik belki olur diye almadım. Adetten sonra devam etmeyi düşünüyodum ki içime bi korku düştü. Adetime tam 6 gün kaldı elimde hem ovilasyon hemdr gebelik testi vardı ikisinide yaptım ovilasyon çift çizgi gebelik iste negatifti sizce hamile olma olasılığım varmı.bide gebelik testinde cevap çizgisi çıktı bozuk olabilirmi
16196207156422574189440846681312.jpg

Kızlar doğum yapalı 4 ay olucak ayın 5 inde normalde doğum kontrol kullandım 3 ay boyunca emziren annelere özel. Bu ay kullanmadım çünkü hapı almamıştım ve ilişki yaşadık kocamla bende gebelik belki olur diye almadım. Adetten sonra devam etmeyi düşünüyodum ki içime bi korku düştü. Adetime tam 6 gün kaldı elimde hem ovilasyon hemdr gebelik testi vardı ikisinide yaptım ovilasyon çift çizgi gebelik iste negatifti sizce hamile olma olasılığım varmı.bide gebelik testinde cevap çizgisi çıktı bozuk olabilirmiEki Görüntüle 2836560
Ovulasyon testi ile gebelik anlaşılmaz zaten o farklı bir hormonu ölçüyor..gebelik testiniz negatif cikmis bence adet gününe kadar bekleyin gecikme olursa gebelik testini tekrarlarsiniz

Back