GEBELİK OLABİLİR Mİİİ?????

birponcikama

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2021
12
-1
21
Korunmasız ilişki yaşadım ve emin değiliz ertesi günü hapı kullandım iliskiden 1 saat sonra adetim normal takviminden 5 gün gecikti.5.günün sabahında gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ama 2 3 saat sonra yanında silik çizgi belirlendi ve ben akşamına adet oldum şuan adetim devam ediyor gebelik ihtimalim hala olabilir mi kan testi yaptirmali miyim? Çünkü internette adetten önce negatif adet olduktan sonra pozitif çıkanlar varmış korktum.

Adet olmuşsunuz zaten o dediğiniz ikinci çizgi kuruma çizgisidir.böyle sıkıntıya girmemek için de korunun.

Merhabalar yeni katıldım aranıza ben 8 Mart'ta korunmali ilişki yaşadım 11 Mart'ta regl olmam gerekirken 10 Mart'ta regl oldum her zamanki gibi günümde bitti normal ilerledi ilişki üstünden 24 gün geçti bu süreçte 4 kere test yaptım birisi erken gebelik testi hepsi negatif çıktı regla 7 gün var... Doğrumudur sizce yardımcı olurmusunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…