Leke koyu kahve renkteHerkese merhaba dün ve bugün lekelenmem oldu 2 gun önce gece kustum sabah meme ucu acısıyla uyandım ama o acı devam etmedi belimde ve kasiklarimda agri var ishalim düzensiz regl olduğum için bilemedim sizce gebelik olabilir mi?
Bence test yapmalısınız . Böyle kimse bilemez . Test yaparak öğrenirizLeke koyu kahve renkte
Meme ucu acısıyla uyandığım sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı erken yapmış olabilir miyim diye sormak istedimBence test yapmalısınız . Böyle kimse bilemez . Test yaparak öğreniriz
Bende pcos var düzenli regl olmuyorum o yüzden bilemiyorumRegl tarihinize ne kadar var?
Şimdi anladım . Erken yapmış olabilirsiniz yumurtlama kanaması da yaşamış olabilirsiniz. Son adet gününüz ne zamandıMeme ucu acısıyla uyandığım sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı erken yapmış olabilir miyim diye sormak istedim
45 gün önceydiŞimdi anladım . Erken yapmış olabilirsiniz yumurtlama kanaması da yaşamış olabilirsiniz. Son adet gününüz ne zamandı
Ama pcos oldugu için her ay regl olmuyorum zaten45 gün önceydi
Bence bebek istiyorsanız bir kaç gün sonra kanama devam etmezse değerlendirin yumurtlama kanaması çok duydum. Tabi gebelik testini tekrarlamanz çok daha iyi olur 2 gün sonrasında45 gün önceydi
Som regl tarihi ve son korunmasız ilişki ne zaman oldu ?Herkese merhaba dün ve bugün lekelenmem oldu 2 gun önce gece kustum sabah meme ucu acısıyla uyandım ama o acı devam etmedi belimde ve kasiklarimda agri var ishalim düzensiz regl olduğum için bilemedim sizce gebelik olabilir mi?
Sizde de pcos mu varBenimde pazartesi Salı leke geldi . Kahverengi. Bu 2 gündür yok. Son regl tarihim 27 Ağustos . 2 eylülde de bitmişti . Reglime şuan 4 gün kaldı . Reglim Düzensiz olduğu için ihtimal veriyorum ve 2 günde bir değerlendirdik ama ovülasyon denedim hiç tam piki görmedim ordan da olmaz diyorumoffff
Son reglim 3 ağustos da oldu son ilişki sali gunu ve bugün olduSom regl tarihi ve son korunmasız ilişki ne zaman oldu ?
Regl tarihinize ne kadar var?
Evet ama yumurtlamada sorunum yoktu eninde sonunda yumurtluyordum . Reglim bazen düzenli bazen düzensiz kafasına göre takılıyorSizde de pcos mu var
Son iki iliskiden belli olmaz ama 3 ağustostan bu yana korunmasız ilişki olduysa yüksek ihtimal hamilesin. Bence test yaptir. Kan testi kesin sonuç verir.hakkinda hayırlısı olsun.Son reglim 3 ağustos da oldu son ilişki sali gunu ve bugün oldu
Tamam inşallah vardırBence bebek istiyorsanız bir kaç gün sonra kanama devam etmezse değerlendirin yumurtlama kanaması çok duydum. Tabi gebelik testini tekrarlamanz çok daha iyi olur 2 gün sonrasında
Son iki iliskiden belli olmaz ama 3 ağustostan bu yana korunmasız ilişki olduysa yüksek ihtimal hamilesin. Bence test yaptir. Kan testi kesin sonuç verir.hakkinda hayırlısı olsun.
Anladım ben de takviye kullanıyorum bakalım ne olacak inşallah hayırlısı olurEvet ama yumurtlamada sorunum yoktu eninde sonunda yumurtluyordum . Reglim bazen düzenli bazen düzensiz kafasına göre takılıyor. Mart ayından beri ovülasyon deniyorum hepsinde gördüm piki. Birde bu ay spor ve diyete başladım . Gıda takviyeleri de alıyorum