Leke dediğiniz kan mı?Arkadaşlar adetime 2gun kala eşimle ilişki sonrası leke geldi adetim erken geldiğini düşündüm sonrası hiç bir akıntı vs olmadı ve normal de benim şuan adet öncesi leke gelmesi gerekiyor o bile yok bugün adet günüm du ağrım sancısı yok sadece uzandigimda hafif alt karın ağrısı var gebelik olma ihtimali olabilir mi
Evet 1 damla kadarLeke dediğiniz kan mı?
Canım benim görümcemde senin gibi ilişki sırasında kanaması olmuş oda adet sanmış ama hamileydi inşallah seninkide öyledirBeni suphelendiren ilişki siradında leke geldi ve bir daha gelmedi normal de bende 2 3 gün öncesi kahverengi lekeler olur Du yok ve uzandigim da alt karın da hafif ağrı var
Gününe yakın mı olmuş acaba benim 3 gün kala vardı ilişki sonrası da hemen geldi ve bittiCanım benim görümcemde senin gibi ilişki sırasında kanaması olmuş oda adet sanmış ama hamileydi inşallah seninkide öyledir
Evet canım onunda 5 6 gün falan varmışGününe yakın mı olmuş acaba benim 3 gün kala vardı ilişki sonrası da hemen geldi ve bitti
Hayırlısı olsun heyecanla beklemeye devam bakalımEvet canım onunda 5 6 gün falan varmış
inşallah beklediğin sonuç olur canım benimHayırlısı olsun heyecanla beklemeye devam bakalım
İnşallah Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versininşallah beklediğin sonuç olur canım benim ❤
Aynısı banada oldu. Adet olucam sandım. Amma 1 hafta olacak bişey yok.Evet 1 damla kadar
Siz test yaptınız? Miiii 1 hafta olmuş çıkar testteSon günlerde neyi kafaya taksam burda o konu çıkıyor karşıma
Aynısı banada oldu. Adet olucam sandım. Amma 1 hafta olacak bişey yok.
Böyle gecikmelerim çok olur diye kafaya takmamaya çalıştım. 1 2 güne olmazsa yaparım testSiz test yaptınız? Miiii 1 hafta olmuş çıkar testte
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBöyle gecikmelerim çok olur diye kafaya takmamaya çalıştım. 1 2 güne olmazsa yaparım test
Kan verdiniz mi acaba sonuç nedir çok merak ettim inşallah hamilesinizdirSiz test yaptınız? Miiii 1 hafta olmuş çıkar testte
Vermedim günüm 1 hafta geçsin istiyorum boş çıkarda yerle bir olmaktan korkuyorumKan verdiniz mi acaba sonuç nedir çok merak ettim inşallah hamilesinizdir
AminHakkımızda hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?