Test yapmadan bilemezsinArkadaşlar adetime 2gun kala eşimle ilişki sonrası leke geldi adetim erken geldiğini düşündüm sonrası hiç bir akıntı vs olmadı ve normal de benim şuan adet öncesi leke gelmesi gerekiyor o bile yok bugün adet günüm du ağrım sancısı yok sadece uzandigimda hafif alt karın ağrısı var gebelik olma ihtimali olabilir mi
2 test yaptım bugün 2.side çok silik tiGebelik testi yaparsan sonucu öğrenirsin. Bu şekilde var mıdır yok mudur bilemeyiz. Kan testi yaptır insallah gebesindir.
Çok silik çıktı sabah ve akşam üzeri yaptımTest yapmadan bilemezsin
Fotograf atarsan daha iyi olur canım. 2 gün sonra bidaha test yap2 test yaptım bugün 2.side çok silik ti
Evet canım foto at bi bakalımÇok silik çıktı sabah ve akşam üzeri yaptım
Malesef çöpe attım çünkü sabah ve akşam üzeri idi yaptığım daFoto atar misin bakalim
Bir daha yap ve fotoğraf paylaş canımMalesef çöpe attım çünkü sabah ve akşam üzeri idi yaptığım da
Olabilir canım yerleşme kanamasıda olabilirBeni suphelendiren ilişki siradında leke geldi ve bir daha gelmedi normal de bende 2 3 gün öncesi kahverengi lekeler olur Du yok ve uzandigim da alt karın da hafif ağrı var
bende ondan şüpheleniyorum fakat yerleşme kanaması nasıl oluyor bilmediğim için kendi kendimi yiyorumOlabilir canım yerleşme kanamasıda olabilir
Bilmiyorum canım tam onlarak yarın yap bakalım varsa birazdaha koyulaşma olucaktır inşallahSabah ilk işim testi
bende ondan şüpheleniyorum fakat yerleşme kanaması nasıl oluyor bilmediğim için kendi kendimi yiyorum
Çok sıkıyorum sorularımla kusura bakmayın ama yerleşme kanaması ilişki sonrası mı geliyor benim o leke 3 gün önce oldu ilişkinin hemen sonrası geldiOlabilir canım yerleşme kanamasıda olabilir
İnşallah ilk işim test yapmak olacak bu gece sabah olmayacak banaIlk 5 dk icersinde silik cizgi belirdiyse gebelik olabilir,
Yarin testi tekrar edim
Yok canım sorabilirsin tabi ilişki sonrası olmaz diye biliyorum ama belli de olmaz tabi başıma gelmediği için pek bi bilgim yokÇok sıkıyorum sorularımla kusura bakmayın ama yerleşme kanaması ilişki sonrası mı geliyor benim o leke 3 gün önce oldu ilişkinin hemen sonrası geldi
Teşekkür ederim bakalım sabahı heyecanla beklemek ten başka çare yok yinede teşekkür ederimYok canım sorabilirsin tabi ilişki sonrası olmaz diye biliyorum ama belli de olmaz tabi başıma gelmediği için pek bi bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?