- 21 Temmuz 2023
- 112
- 31
-
- Konu Sahibi Poncik prenses
Hayır daha vermedim emin olmayı bekliyorum daha doğrusu hayal ediyorum çok erken diyor etrafımdakiler birkaç gün daha bekleyeceğimKan testi verdin mi canım
Bat tarihim dündü yani Dün ve bugün 2 günGecikmen kaç gün oldu
Bende bat günü kan verdim negatif çıktı bugün gecikme birinci gün gelen giden yok döngüm 23 gün sürüyor sizin kaç gün sürüyor belirtiniz var mıBat tarihim dündü yani Dün ve bugün 2 gün
Yani çoğu belirti de göğüs deniyor benimde misal şuan göğüs ağrım hassasiyetim var bilmiyorum açıkçası nasip olursa ilk gebeliğim olacakKızlar göğüs ucu batması hamilelik olabilirmi
Bende de şişme ve göğüs ucu batma var göğüste bakalım hayırlısı olsun inşallah.hepimiz içinYani çoğu belirti de göğüs deniyor benimde misal şuan göğüs ağrım hassasiyetim var bilmiyorum açıkçası nasip olursa ilk gebeliğim olacak
Amin Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkeseBende de şişme ve göğüs ucu batma var göğüste bakalım hayırlısı olsun inşallah.hepimiz için
AminAmin Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Yani çoğu belirti de göğüs deniyor benimde misal şuan göğüs ağrım hassasiyetim var bilmiyorum açıkçası nasip olursa ilk gebeliğim olaca