Hayırlı olsun bence hamilesiniz hemen kan verinKızlar merhaba günaydın..
3 gün geciktim ama önceden diğer aylarda da 3 gün gecikmem oluyordu. Dün bir şey içimi gıcıkladı çarşıdayken test alıp dursun kenarda dedim. Sonra sabah kendi kendime kalktım yapcam ulan ne kaybederim ki alışkınım ben aylardır dedim.
3 saniye içinde böyle olunca acaba diyorum? Acaba mı? O ay bu ay olmuş olabilir mi ?
Ayrıca test ALBİ markasına ait.
Eşimi kolundan tutup koşa koşa kan testine götürdüm :) hayırlısı inşaAllah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine isteyen herkese nasip eylesin RabbimHayırlı olsun bence hamilesiniz hemen kan verin
Aminnnn inşallah sonucunuz hayırla sonuçlanır buraya da yazınEşimi kolundan tutup koşa koşa kan testine götürdüm :) hayırlısı inşaAllah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine isteyen herkese nasip eylesin Rabbim
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Heyecanla kan testinin sonucunu bekliyorum uykusuz uykusuz şekilde :)Albi markasini bende kullandim.cok iyi bir test bence..hamilesiniz bu arada.tebrikler.
mutluluktan ağlamak istiyorum yazdıklarınıza tek tek içim içime sığmıyor resmenbence net hamilesiniz kan testindede cikacaktir merak etmeyin
YaBenimde bu sekeildeydi.73 cikmisti degerim
Var var:) muhtelemen benimki civarlaridna cikar.senide bekliyoruz insallah mayis 2024 anneleri grubuna:)YaAllah bağışlasın maşaAllah bakalım sonuç kaç çıkacak merakla bekliyorum
İnşaAllah canım benimVar var:) muhtelemen benimki civarlaridna cikar.senide bekliyoruz insallah mayis 2024 anneleri grubuna:)
Benide alın mayısaaaaVar var:) muhtelemen benimki civarlaridna cikar.senide bekliyoruz insallah mayis 2024 anneleri grubuna:)
Gelmedinmi sen dahaBenide alın mayısaaaa
Ohohoo geçen hafta yaptım canım yarın kısmet olursa 5 haftalık olucaz inşallah hangi grup bu aradaGelmedinmi sen dahatestini yaptin snairim.gruba selam ver adini yazdirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?