• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik olabilir mi? 3 gün gecikme

gunaygul

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
98
140
43
İzmir
Kızlar merhaba günaydın..
3 gün geciktim ama önceden diğer aylarda da 3 gün gecikmem oluyordu. Dün bir şey içimi gıcıkladı çarşıdayken test alıp dursun kenarda dedim. Sonra sabah kendi kendime kalktım yapcam ulan ne kaybederim ki alışkınım ben aylardır dedim.
3 saniye içinde böyle olunca acaba diyorum? Acaba mı? O ay bu ay olmuş olabilir mi ?
Ayrıca test ALBİ markasına ait.

Eklentiler

• IMG_4205.jpeg
    IMG_4205.jpeg
    119,7 KB · Görüntüleme: 134
Kızlar merhaba günaydın..
3 gün geciktim ama önceden diğer aylarda da 3 gün gecikmem oluyordu. Dün bir şey içimi gıcıkladı çarşıdayken test alıp dursun kenarda dedim. Sonra sabah kendi kendime kalktım yapcam ulan ne kaybederim ki alışkınım ben aylardır dedim.
3 saniye içinde böyle olunca acaba diyorum? Acaba mı? O ay bu ay olmuş olabilir mi ?
Ayrıca test ALBİ markasına ait.
Hayırlı olsun bence hamilesiniz hemen kan verin

Kızlar 🥹🥹🥹 Hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için Allah razı olsun 🤲🏻🥰

Eklentiler

• IMG_4213.jpeg
    IMG_4213.jpeg
    46,3 KB · Görüntüleme: 115
Kızlaar bende yeni üye oldum lütfen benide alın neredeyseniz bende dün kan testin sonuçları geldi ve akşam hamile olduğumu öğrendim pazartesi tekrar kan vericekmişim şimdi çok küçükmüş perşembe yada cuma gününe keseyi görebilir hale gelicekmişsiz sizler n’aptınız destek olalım olur mu 🙏🏻🥹😊

Back