Gebeliğe Hazırlık Gebelik ne zaman belli olur?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.310
83
32
Arkadaşlar ben bugün günümü değerlendirdim. Gebelik oluşursa ne zaman test yaptırmam gerekir?

En az 12 gün sonra kan testinde, en az da adetinize bir hafta kala erken gebelik testinde belli olur

Ben de yumurtlamadan 13 gün sonra hem erkende hem de normal kaset tipi testte gördüm

formlarda nette tüm belirtileri okuyordum psikolojiktir dedim ama gerçekten yaşıyormuşum.
-bir kere çekmecede birşeyler ararken başım döndü.
-ayaklarım hep buz gibidir ayaklarımın altı yanıyordu.
-Eşim sırtımın çok sıcak olduğunu söylüyordu.
-kasıklarım ağrıyordu. Adete yakın zamanlarda wc ye gidiyordum aşırı ıslaklıktan regl mi oluyorum diye
-lavabo ihtiyacım artmıştı gece hiç uyanmazdım normalde. yine adete yakın hergün ishal oluyordum.
-akıntılarım beyaz şeffaftı ve fazlaydı Bikaç kere süt kesiği kokusuz akıntı gördüm.
-hiç lekelenmem olmadı. yapısal sanırım. Ailemdeki hiçbir kadında da olmamış

Kasık ağrısı ve göğüs ağrısı yaşamadınız sanırım. Bu arada hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim yumurtlamadan sonraki 11.günüm elle tutulur bir belirtim yok arayınca psikolojik olarak bulabiliyorum ama muhtemelen 4 gün sonra da adet olurum. O sebepten soruyorum .

Evet göğüslerim şişti ama regl öncesindekine benzediği için yazmadım. Teşekkür ederim. Allahım en hayırlı zamanda sağlıklı bebiş nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…