Gebeliğe Hazırlık Gebelik Ne Zaman Anlaşılır?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

BalYapanSinek

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
367
461
53
Eskişehir
Kızlar iyi akşamlar herkese. Yeni evliyim henüz ama çocuk düşünüyoruz hemen. 1 aydır falan korunmuyoruz. Dün takvimime göre doğurganlık seviyemin en yüksek olduğu gündü. Dünkü ilişkimizden sonra bugün yumurtalıklarımda inanılmaz bir sancı var. Hatta bir ara ağladım sancıdan bugün. Geçen hafta da yumurtalıklarımın sağ tarafında batma oluyordu. Regl olmama 13 gün var. Yani kendimde bir gariplik hissetmiyorum hatta anne olayım diye heveslenmiyorum sanki. Bilmiyorum belki hamile olduğumu öğrenince gelir o heves bana da. Bi de haşimato hastasıyım. İlaç kullanmam gerek ömür boyu. Gebelik kolay oluşur mu haşimato hastası olanlarda? Ya da bu saydıklarım gebelik belirtisi olabilir mi? İdrarımın da rengi çok koyu,kokusu da ağırlaştı bir haftadır. Aşırı su içiyorum aslında. Ne zaman test yapsam belli olur hamilelik? Reglimin gecikmesini bekleyeyim mi yine de? Çok teşekkürler şimdiden

Gebelik belirtisi olması mümkün değil canım en az 10gün sonra çıkar testte yine de adet gününü bekle garanti olsun.Aklında olunca sürekli kendini dinliyor insan aman tuvaletim geldi aman göğsüm ağrıdı diye.Haşimato hakkında bilgim yok İnşallah tutmuştur hayırlısı olsun hakkında

Yumurtlama günün dünse eğer açıkçası belirti denilmez bu söylediklerine canım.. idrarırın koyuluğu az su içmenden de kaynaklanıyor olbilir.. döllenme hemencik oluvermiyor 6günlük bir durum diye biliyorum en sağlıklı olanı adet gününü beklemek.. Allah gönlüne göre versin

Bende son 3 gun kala bazı belırtıler başladı . Test yaptım . Silik çizgi var şuan . Emin değilim ama sanırım hamıleyım ..

13 gün varken maalesef birşey hissedemezsin . . Benden sana tavsıye sakın kendını dinleme ..
Değişik birşey hissedersen kafaya takma noluyor dıye ..

Ben şöyle derdim . . ' Aslınd abu sancılar her ay oluyor ama sanırım bu ay benım beklentım oldugu için hissediyorum derdim . ''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…