meraba arkadaşlar..bizde 4 yıllık evliyiz ve artık sağlıklı bir bebiş istiyoruz.yaklaşık iki hafta önce bir denememiz oldu ve ben hamile olup olmadığımı öğrenmek için regli gecikmesini beklemek istemiyorum.burda sizlerden duyduğum fortel ultra hassas erken gebelik testi alıp denemek istedim.ama ankarada sormadığım eczane kalmadı hangisine sorsam yok diyorlar ve ilk kez duyduklarını söylüyorlar..hatta istanbulda da birkaç eczaneye sorma fırsatım oldu onlarda da bulamadım.bu testi kullanan arkadaşlar nereden temin ettiklerini benimle paylaşabilirlerse çok sevinirim..
ayy gerçekten öle ama ben yaptım yaaa( bi de olayın diğer boyutu var..neyse inş değerim yüksek çıkar da kuruntularım yersiz olur..
ayy gerçekten öle ama ben yaptım yaaa( bi de olayın diğer boyutu var..neyse inş değerim yüksek çıkar da kuruntularım yersiz olur..
arkadaşlar doktorum kan testini adetin gecikmesinden 10 gün sonra yapınca ancak bi şey diyoruz dedi. bazen 10 güne kadar kan testinde de çıkmıyormuş - ki bu bu ay geç yumurtlamışım bana adetin 10 gün geçsin sonra gel ancak o zaman bi şey diyebilirim dedi :bbo: - . bazen çıksa bile hastaya hamilesin diyemiyorlarmış. çünkü değer düşük çıkıyor. bu defada kimyasal gebelik mi? düşük mü? hamilelik mi? onlarda bi şey diyemiyorlarmış. hastaya cevap vermiyorlarmış bir kaç gün sonra test yapıyorlarmış. bu da kişinin psikolojisini daha kötü yapıyormuş. düşük yapıcam, kimyasal gebelik geçiriyorum diye kendini yemendense acaba hamilemiyim diye düşünmen daha sağlıklı dedi. yani ben doktorun dediklerini diyorum. bence de hemen testlere atılmayalım kızlar. :umursamaz: sonra çoooooooook üzülüyoruz.
parolamız: adet gecikmesi en önemli belirtidir !! delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?