- 11 Eylül 2011
- 70
- 4
- 86
bende bir iki kez de çoook açık k.rengi akıntı oldu.dr.a mesaj attım aslında cuma günü idi randevu ama böyle bir akıntı söz konusu olduğu için p.tesi gidicem canım.inş. herşey yolundadır duyarız kalp atışalrını da yaa canım senin için üzüldüm.nasıl bir yermiş öyle dr. yok.hamileliğin boyunca bu durum insanı rahatsız eder.dr. kıtlığı ( peki ne gün olucan 6. hafta.ben netten hesapladığım kadar sata göre bugün 6+2 yim.kısmetse 6+4 de ditcez dr. a bakalım duycazmı küçük kalbimiziiii
ben de sata göre 5+2 yim bugün yani cuma gidicem canım. doğuda görev yapıyorum işim çok zor yani. doktor akıntı için mi çağırdı bi sorun yoktur inşallah bende de sarı oldu bitti ama iltihap gibiydi benim. inşallah duyarsın canım ya, ben de 5 günü nasıl geçircem bakalım, yani düşün benim bir kaç ayım adam gibi dr bulmakla geçecek. öyle dandik yer ki, anlatsam roman olur. ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. herşey yolunda giderse inşallah belki doğum için izmire memleketime giderim. hakkımda hayılrısı dua edelim birbirimize