• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik midir ?

Minikkartal0812

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2020
237
23
13
3 ay önce iliskiye girdim ve iliski yasadiktan sonra 43-44 gün evde tesr yaptım 6 tane negatif cikti 2-3 gün öncede yaptim yine negatif fakat sabah baktigmda testte 2 tane cizgi gördüm bu durumde gebelik var mıdır karnimda sanki bi ağırlık var gibi hissediyorum ve tekmeliyormus gibide geliyor psikolojik oldugunu blm sanmam sizce gebelik var midir . Bu arada ben iliskiden bir gun sonra ve diger ay tam gunumde aralik ve ocakta ise 3 ve 4 gün önce geldi reglim ama bu toplam adetlerim hep eski reglime gore daha az kan geldi sebebi nedir yoksa gebelik midir ? Gece yaptigim testte buydu .
20210126_175843.webp

3 ay önce iliskiye girdim ve iliski yasadiktan sonra 43-44 gün evde tesr yaptım 6 tane negatif cikti 2-3 gün öncede yaptim yine negatif fakat sabah baktigmda testte 2 tane cizgi gördüm bu durumde gebelik var mıdır karnimda sanki bi ağırlık var gibi hissediyorum ve tekmeliyormus gibide geliyor psikolojik oldugunu blm sanmam sizce gebelik var midir . Bu arada ben iliskiden bir gun sonra ve diger ay tam gunumde aralik ve ocakta ise 3 ve 4 gün önce geldi reglim ama bu toplam adetlerim hep eski reglime gore daha az kan geldi sebebi nedir yoksa gebelik midir ? Gece yaptigim testte buydu . Eki Görüntüle 2771229
asla ve asla hamile değilsiniz 2 adet dönemi geçirmişsiniz hala soruyosunuz

Back