• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi elayld
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

elayld

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2025
18
0
1
27
Kızlar adetime 7 gün var dün kan testi verdim 0.490 çıktı kasık ağrım var beyaz akıntım var bugün de diş etim kanadı acaba gebelik varmıdır

Kızlar adetime 7 gün var dün kan testi verdim 0.490 çıktı kasık ağrım var beyaz akıntım var bugün de diş etim kanadı acaba gebelik varmıdır
Adetin gecikirse bir daha test yaptır canım şuan için negatif görünüyor sonucun belki bir haftaya artar geç döllenme olabilir

Merhaba benimde tam 7 gün var yumurtlamadan beri göğüs hassasiyetim var ara ara kasıklarımda batmalar oluyor kaşıntı gibi sanki ve 20 lik dişlerim ağrı yaptı 1 haftadır çok kötüyüm inşallah hamileliktendir

Merhaba benimde tam 7 gün var yumurtlamadan beri göğüs hassasiyetim var ara ara kasıklarımda batmalar oluyor kaşıntı gibi sanki ve 20 lik dişlerim ağrı yaptı 1 haftadır çok kötüyüm inşallah hamileliktendir
İnşallah canım ovulasyon tak yaptınmı

olabilir 0.497 sayısal bir değer gibi referans eslgi gibi değil.

Daha çok yeni varsa da. Ayın 14 ü yumurtlama görmüşsünüz ayın 19 una geçtik. Kanda da hemen çıkmayabilir yani. Acele niye ettiniz ki☺️

Nasıl yani anlamdım
Yani küçüktür 1.20 , küçüktür 2 veya direk 0 bunlar referans aralığı ama 0.497 bu sayısal bir değer anlamına gelebilir ki adete daha çok varmış. Ben olsam 3 4 gün sonra tekrar veririm.

Back