Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetin gecikirse bir daha test yaptır canım şuan için negatif görünüyor sonucun belki bir haftaya artar geç döllenme olabilirKızlar adetime 7 gün var dün kan testi verdim 0.490 çıktı kasık ağrım var beyaz akıntım var bugün de diş etim kanadı acaba gebelik varmıdır
Merhaba benimde tam 7 gün var yumurtlamadan beri göğüs hassasiyetim var ara ara kasıklarımda batmalar oluyor kaşıntı gibi sanki ve 20 lik dişlerim ağrı yaptı 1 haftadır çok kötüyüm inşallah hamileliktendirKızlar adetime 7 gün var dün kan testi verdim 0.490 çıktı kasık ağrım var beyaz akıntım var bugün de diş etim kanadı acaba gebelik varmıdır
İnşallah canım ovulasyon tak yaptınmıMerhaba benimde tam 7 gün var yumurtlamadan beri göğüs hassasiyetim var ara ara kasıklarımda batmalar oluyor kaşıntı gibi sanki ve 20 lik dişlerim ağrı yaptı 1 haftadır çok kötüyüm inşallah hamileliktendir
Yaptım 9 ocakta gördüm yumurtlamayı sen yaptınmıİnşallah canım ovulasyon tak yaptınmı
Bende 14 ocakta gördümYaptım 9 ocakta gördüm yumurtlamayı sen yaptınmı
Tam 10 gün olmuş senin çıkma ihtimalin fazla bnmki yeniBende 14 ocakta gördüm
Cesaret edemiyorum daha çıkmazsa diye biraz daha bekleyebilirim ovulasyonla denerim belkiTam 10 gün olmuş senin çıkma ihtimalin fazla bnmki yeni
Olabilir canım valla bense adetime yakın yapacamCesaret edemiyorum daha çıkmazsa diye biraz daha bekleyebilirim ovulasyonla denerim belki
Haber ver banada inşallah vardırOlabilir canım valla bense adetime yakın yapacam
Nasıl yani anlamdımolabilir 0.497 sayısal bir değer gibi referans eslgi gibi değil.
4 5 gün sonra tekrarlayinKızlar adetime 7 gün var dün kan testi verdim 0.490 çıktı kasık ağrım var beyaz akıntım var bugün de diş etim kanadı acaba gebelik varmıdır
Yaa hamilelerin duası kabul olur derler duanizda bizi unutmayın lütfen bize de nasip olur inşallah bebekolabilir 0.497 sayısal bir değer gibi referans eslgi gibi değil.
ederim tabiii inşallah en kısa zamanda sağlıklı gevlbelikleriniz olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınızYaa hamilelerin duası kabul olur derler duanizda bizi unutmayın lütfen bize de nasip olur inşallah bebek
Yani küçüktür 1.20 , küçüktür 2 veya direk 0 bunlar referans aralığı ama 0.497 bu sayısal bir değer anlamına gelebilir ki adete daha çok varmış. Ben olsam 3 4 gün sonra tekrar veririm.Nasıl yani anlamdım
Allah razı olsun inşallah sizde sağa salim kucağınıza alirsinizederim tabiii inşallah en kısa zamanda sağlıklı gevlbelikleriniz olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
AminnAllah razı olsun inşallah sizde sağa salim kucağınıza alirsiniz