Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yarım saat sonra baktığımda böyleydi. Şimdiye kadar onlarca test yapmıştım boylesini görmedim hiç. İlk kez kullandığım bi markada değil. Testi böyle olan yardımcı olabilir mi acaba
Kuruma çizgisi olmuş. İlk dakikalarda soluk da olsa pembe çizgi çıkmadığı sürece inanmayın, ben de aylardır hayalet çizgiler görüp hayal kırıklığına uğradığım için artık dikkate almıyorum net çizgi çıkmadığı sürece
Bence var gibi. Yarım saatte zaten kuruma çizgisi oluşmaz diye düşünüyorum. Emin olmak için her gün idrar testiyle uğraşacaksınız şimdi bence onun yerine direk kan verin
Bence var gibi. Yarım saatte zaten kuruma çizgisi oluşmaz diye düşünüyorum. Emin olmak için her gün idrar testiyle uğraşacaksınız şimdi bence onun yerine direk kan verin