• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar az önce doktora gittim acildeki hayırlı olsun dedi en az 2 haftalık dedi ama haftaya testi bi daha tekrarla falan dedi neden öyle direk net konuşmadı ki acaba

Bazen beta değeri düşüyor bu düşük demek oluyor ona istinaden söylemiştir ama senin degerin şuan katlaya katlaya devam etmiş maşallah bir sorun yoktur merak etme sen 😍

Bazen beta değeri düşüyor bu düşük demek oluyor ona istinaden söylemiştir ama senin degerin şuan katlaya katlaya devam etmiş maşallah bir sorun yoktur merak etme sen 😍
Çok sağol cnm yarın kadın doğum doktoru vardı bi bu pandemiden önce gittiğim onu arasam mı ki

Kızlar kan testi verdim sonuç çıktı ama tlf da öğrendim gidicem az sonra beta hcg değerim 393.53 bilen söylesin hamile miyim sizce
masallahh canım benım gozun aydın rabbım hayırlısıyla dogurmayı nasıp etsın sımdıden kutluyorum:KK76:5 den buyuk sayılarda hamılelık oluyo ıste:)

Kızlar az önce doktora gittim acildeki hayırlı olsun dedi en az 2 haftalık dedi ama haftaya testi bi daha tekrarla falan dedi neden öyle direk net konuşmadı ki acaba
ay su hafta hesabını bı ortak karara baglayamadılar:D bıze gore 2. haftada anca yumurtlanıyor. neyse dollenmeden sonrasını saymıs . 4+3 felan olabılırsın :)

Çok sağol cnm yarın kadın doğum doktoru vardı bi bu pandemiden önce gittiğim onu arasam mı ki
Canım hayırlı olsun öncelikle seni ben bi yerde hatırlıyorum ama çıkaramadım soğan kürü topiğinde mi acaba olabilir mi? Çok sevindim bu arada Allah Mübarek eylesin harika bi şey 😍

Canım hayırlı olsun öncelikle seni ben bi yerde hatırlıyorum ama çıkaramadım soğan kürü topiğinde mi acaba olabilir mi? Çok sevindim bu arada Allah Mübarek eylesin harika bi şey 😍
Soğan kürü topiinde birçok şey sordum kuzum olabilirim de 😂😂😂 çok teşekkür ederim darısı herkesin başına 🎈

Öncelikle hayırlı olsun.
Kimse sağlıklı ilerleyeceğini bilemeyeceği için beta takibi ister canım.Ama bu insanda hem stres yaptıran hemde gerekli birşey aslında.(Dış gebelik,kimyasal gebelik,mol gebelik bunları ekarte edebilmek için 2gunde 1 ,iki kat artış beklenir)
Ben ilk ilki gebeliğimde hiç yaptırmadim 3.de düşük değerle başlayınca doktorum istedi.
Zaten düşük başladığı ićin kimyasal gebelik oldu düştü değerim.
Ama seninki normal gebeliğe benziyor inşallah öyledir.

kızlar ikinci bir kan testıne gideceğim ctesi ya da pazar doktora beta değerını görüp öyle mı gideyım sizce

Öncelikle hayırlı olsun.
Kimse sağlıklı ilerleyeceğini bilemeyeceği için beta takibi ister canım.Ama bu insanda hem stres yaptıran hemde gerekli birşey aslında.(Dış gebelik,kimyasal gebelik,mol gebelik bunları ekarte edebilmek için 2gunde 1 ,iki kat artış beklenir)
Ben ilk ilki gebeliğimde hiç yaptırmadim 3.de düşük değerle başlayınca doktorum istedi.
Zaten düşük başladığı ićin kimyasal gebelik oldu düştü değerim.
Ama seninki normal gebeliğe benziyor inşallah öyledir.
normal gebelığe benzıyor dedınız nerden anladınız

kızlar ikinci bir kan testıne gideceğim ctesi ya da pazar doktora beta değerını görüp öyle mı gideyım sizce
Canım ben de hamileyim dün testpozitif cikti bugün gidicem beta degerime baktiricm haftaya da doktora gidicem istersen sürekli kan verme doktora gittiginde yine alirlar muhtemelen

Canım ben de hamileyim dün testpozitif cikti bugün gidicem beta degerime baktiricm haftaya da doktora gidicem istersen sürekli kan verme doktora gittiginde yine alirlar muhtemelen
[/QUtestı pazar gunu yaptırdım acildekı doktor 1 hafta sonra ayıne kan verın falan dedı de aklıma takıldı cnmm.. hayırlı olsun senın de bebişin

normal gebelığe benzıyor dedınız nerden anladınız
Yanılmıyorsam adete 10gun kala değeriniz 300 civarları.
Benim adete bir hafta kala 13tü ve düşük yaptım sağlıksız oldu.
Değerin şimdiden böyleyse sağlıklı gibi geldi.Ama bilemeyiz tabi iki günde bir artışa bakmak lazım.Allah korusun dış gebelik vs olmaması için takip etmek gerek.

Yanılmıyorsam adete 10gun kala değeriniz 300 civarları.
Benim adete bir hafta kala 13tü ve düşük yaptım sağlıksız oldu.
Değerin şimdiden böyleyse sağlıklı gibi geldi.Ama bilemeyiz tabi iki günde bir artışa bakmak lazım.Allah korusun dış gebelik vs olmaması için takip etmek gerek.
pazar günü ya da ctesi günü yine kan testi vereceğim yükseliş oldu mu die umarım olmuştur sonra bı kadın doğumcuya gideceğim nasipse.. o zaman netleşir mi ki

Back
X