- 7 Kasım 2019
- 5.709
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.355
- 198
- Konu Sahibi gizemliask
sanırım doktora gıtmen lazım ^^Kızlar testim hemenn yapınca da hafif ti şimdi 10 dak olunca böyle oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım doktora gıtmen lazım ^^Kızlar testim hemenn yapınca da hafif ti şimdi 10 dak olunca böyle oldu
Burada bir kez sormuştum da herkes asla olmaz demisti. Sen gittikten sonra arkandan alay ederler demisti.
Ne konuda alay edecekler anlamadimBurada bir kez sormuştum da herkes asla olmaz demisti. Sen gittikten sonra arkandan alay ederler demisti.
Hayırlı olsun şimdiden çok.sevindim :)Haklısın cnm bu akşam ertelemicem artık ne olursa olsn napiyim
10 gun mu oldu.ben daha oncedır dıye hesap yapmıstım adet gunu hamıle kalanı da duymustum.adet oncesı ılıskıden kalan spermın adetın 3. gunu gelen yumurtayı dolleyebılcegını de anlatmıstı doktorun bırı. ustune gorme dedıklerı gıbı olmustur yada ne bıleyım aklım karıstıYa kızlar heveslenmek istemiyorum
Benim anlamadığım adet olalı 10 gün oldu neden böyle hemen Hızlı Gebelik testinde çıkması dA ilginç değil mi
Az once gebelik testi yapmis gelmistir sonucu biliyordur diye arkandan alay ederler demisti bir arkadas.Ne konuda alay edecekler anlamadim
Yani af edersiniz ama böyle düşüneceklerse de onların ayıbı. Ben bugün test yaptım mesela silik çıktı 3 aydır ilk defa aynı test markasıyla. şimdi ben bundan emin olmak için gidip kan verebilirim baktirabilirim bu onlari ne ilgilendirirki. Kaldi ki isterlerse konuşsunlar muhatabım olamayacak insalar neticede. Böyle seylere takilmayin. Ben ismini verdiğim adrese 2 kere gittim çünkü hamile kalamiyorum. Yani kimin ne düşündüğü de çok umrumda degil sizin de olmasinAz once gebelik testi yapmis gelmistir sonucu biliyordur diye arkandan alay ederler demisti bir arkadas.
Bizim burada acilde gebelik testi yapmıyorlar diye düşünüyorum. Kadin dogum hastanesi var 1 tane. Orada yaparlar mu acaba?Yani af edersiniz ama böyle düşüneceklerse de onların ayıbı. Ben bugün test yaptım mesela silik çıktı 3 aydır ilk defa aynı test markasıyla. şimdi ben bundan emin olmak için gidip kan verebilirim baktirabilirim bu onlari ne ilgilendirirki. Kaldi ki isterlerse konuşsunlar muhatabım olamayacak insalar neticede. Böyle seylere takilmayin. Ben ismini verdiğim adrese 2 kere gittim çünkü hamile kalamiyorum. Yani kimin ne düşündüğü de çok umrumda degil sizin de olmasin
Kadin doğumda yaparlar ama sağlık ocağında da yapıyorlar diye biliyorumBizim burada acilde gebelik testi yapmıyorlar diye düşünüyorum. Kadin dogum hastanesi var 1 tane. Orada yaparlar mu acaba?
Bthcg yükselms canım korktgn ıcın ihmal etme bı an once baktır kı kanama nedenını ogrenr ona gore dıkkat edersnHayırlı olsun bu arada size de![]()
Kadin doğumda yaparlar ama sağlık ocağında da yapıyorlar diye biliyorum
Evet özelOzel hastane mi bu bahsettigin?
Aynen biraz karmaşık ☺10 gun mu oldu.ben daha oncedır dıye hesap yapmıstım adet gunu hamıle kalanı da duymustum.adet oncesı ılıskıden kalan spermın adetın 3. gunu gelen yumurtayı dolleyebılcegını de anlatmıstı doktorun bırı. ustune gorme dedıklerı gıbı olmustur yada ne bıleyım aklım karıstıadet bıtımınden sonra mı 10 gun gectı
yok oyle adete gore degıl de dollenmeden 10 11 gun sonra cıkar o da sılık bı cızgı. normalde 4 gun falan kalmıs oluyo da adete. dollenme zamanına bakar o. senınnkı ıyıce koyu. yarın hemencık kan tahlılı verAynen biraz karmaşık ☺
adetime şuan 10 gün var yani demek istediğim erken gebelik testi 10 gün kala da sonuç veriyor mu![]()
Hamilesin tabi hayırlı olsunKızlar kan testi verdim sonuç çıktı ama tlf da öğrendim gidicem az sonra beta hcg değerim 393.53 bilen söylesin hamile miyim sizce
DAha soruyor musun hamilesin tabiki 5 ten büyük deger hamile demektir maşallah hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar kan testi verdim sonuç çıktı ama tlf da öğrendim gidicem az sonra beta hcg değerim 393.53 bilen söylesin hamile miyim sizce
Hayırlı olsun canım hamilesinKızlar kan testi verdim sonuç çıktı ama tlf da öğrendim gidicem az sonra beta hcg değerim 393.53 bilen söylesin hamile miyim sizce
Arayıp sorun bence.Acilinde yaparlar mi acaba dedim. Yoksa normal zamanlarda polikliniklerde saglik ocaginda yapıldığını biliyorum.