Gebelik mi yoksa daha erken mi?

nejlasonmez

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
1.084
42
48
24
Merhabalar
Benim son adetimin ilk günü 17 Ocak bitti gün 25 Ocak ayın 31inde beyaz akıntı geldi adetime de 12 gün var
Dün kasık bölgesinde sol tarafta iğne batması gibi vardı gidip gidip geliyordu dün akşamdan sonra da âdet olacakmışım gibi ama ağırı yok krampta yok akıntı akacak gibi ama akmıyor hani adet döneminden önce ağırlar başlamadan bel kasık bölgesi nasıl olur öyle ama ağırı yok çok değişik bugünde belimde böyle iğne batması gibi var ama nedense de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bir kaç aydır korunuyorduk yeni evliyiz diye ama artık hamile olmak istiyorum eşimde ben de istiyoruz

Merhabalar
Benim son adetimin ilk günü 17 Ocak bitti gün 25 Ocak ayın 31inde beyaz akıntı geldi adetime de 12 gün var
Dün kasık bölgesinde sol tarafta iğne batması gibi vardı gidip gidip geliyordu dün akşamdan sonra da âdet olacakmışım gibi ama ağırı yok krampta yok akıntı akacak gibi ama akmıyor hani adet döneminden önce ağırlar başlamadan bel kasık bölgesi nasıl olur öyle ama ağırı yok çok değişik bugünde belimde böyle iğne batması gibi var
Yumurtlama olabilir mi çünkü daha baya erken

Olabilir de ben yumurtlama yaşadım zaman hiç böyle olmam
Acaba gebeliğin daha çok başı olduğundan olabilir mi
Olabilir muhtamelen döngunuz kac gün mesela benim 25 genelde 12. Veya 14. Gün yumurtlamam olur yani bu kişiden kişiye değişebilir bence eczaneden bitane ovulasyon bitane de gebelik testi alın ogrenmis olursunuz

Olabilir muhtamelen döngunuz kac gün mesela benim 25 genelde 12. Veya 14. Gün yumurtlamam olur yani bu kişiden kişiye değişebilir bence eczaneden bitane ovulasyon bitane de gebelik testi alın ogrenmis olursunuz
Benim adet günlerim çok karışık onun için instrol ilacını içiyorum doktor önerdi hem düzelir diye hemde yumurta kalitesini artırır diye ama benim takip ettim program doğru yani hiç bir zaman yanlış çıkmadı

Benim adet günlerim çok karışık onun için instrol ilacını içiyorum doktor önerdi hem düzelir diye hemde yumurta kalitesini artırır diye ama benim takip ettim program doğru yani hiç bir zaman yanlış çıkmadı
Yani karışık demeniz düzensiz adet goruyorsaniz ihtimal olabilir bence bı test yapmanızı tavsiye ederim Allah gönlünüze göre versin :)

Merhabalar benimde sorum olacaktı geçen ay normal adet günümden 5 gün önce adet olmuştum şok olmuştum yani benimki hep günü gününe oluyor bugünde olması gereken gün adetimin ama henüz olmadım herhangi bir kasık ağrısı bel ağrısı da yok ama yoğun şekilde afedersiniz beyaz kremsi böyle yaşayan oldu mu acaba 😊 bu arada bir yıla yakındır da bebek için uğraşıyoruz her ay bir ümit işte ondan sormak istedim ☺️💖

Back