• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik mi enfeksiyon mu?

madameblack

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
708
903
53
26
Selam kızlar ⭐️ Size bir sorum var eşimle bebek istiyoruz. Geçen adet dönemim biter bitmez ilişki yaşadık yumurtlama dönemini ve sonraki günü değerlendirdik fakat yumurtlama gününün hemen sonrasında bel ağrısı ve göğüs ağrısı başladı 2 haftadır devam ediyor bu kadar çabuk belirti vermez gebelik diye düşünüyorum üç gün koyu sarı kıvamlı akıntım oldu şuan beyaz akıntım var ve ara ara bildiğiniz sadece su şeklinde geliyor bat’a iki gün var ara sıra kasıklara ağrı giriyor sizce hamilelik belirtisimi yoksa enfeksiyon olabilir mi bu arada düzenli 28 günde bir 6 gün adet görüyorum acaba prolaktin hormonum mu yüksek geçmeyen göğüs ağrısı bu na işaret olabilirmiş

Selam kızlar ⭐️ Size bir sorum var eşimle bebek istiyoruz. Geçen adet dönemim biter bitmez ilişki yaşadık yumurtlama dönemini ve sonraki günü değerlendirdik fakat yumurtlama gününün hemen sonrasında bel ağrısı ve göğüs ağrısı başladı 2 haftadır devam ediyor bu kadar çabuk belirti vermez gebelik diye düşünüyorum üç gün koyu sarı kıvamlı akıntım oldu şuan beyaz akıntım var ve ara ara bildiğiniz sadece su şeklinde geliyor bat’a iki gün var ara sıra kasıklara ağrı giriyor sizce hamilelik belirtisimi yoksa enfeksiyon olabilir mi bu arada düzenli 28 günde bir 6 gün adet görüyorum acaba prolaktin hormonum mu yüksek geçmeyen göğüs ağrısı bu na işaret olabilirmiş
İlişkinin üstünden 12 gün geçmeden belirti varsa ya başka bı rahatsızlıktır yada psikolojik
Çünkü döllenme 10-12 gün arasında oluyor
Tarihlerinizi tam anlayamadığım için genel olarak cevap yazdım 🤷🏻‍♀️

Canım aynılarını bende yaşadım erken gebelik testi yapsan çıkar belki akıntı kokusuzsa gebelik belirtisi

Canım aynılarını bende yaşadım erken gebelik testi yapsan çıkar belki akıntı kokusuzsa gebelik belirtisi
Kokusuz canım ne sarı akıntıda ne beyaz akıntıda koku olmadı bakalım hayırlısı kafama çok üç ay denedik kafama çok taktım deli gibi sürekli araştırma yaptım bitkisel şeyler denedim sonra dedim kafama takmamalıyım bu kadar bu ay hiç takmadım böylesi daha iyi adet olursam en azından hayal kırıklığı yaşamam

Kokusuz canım ne sarı akıntıda ne beyaz akıntıda koku olmadı bakalım hayırlısı kafama çok üç ay denedik kafama çok taktım deli gibi sürekli araştırma yaptım bitkisel şeyler denedim sonra dedim kafama takmamalıyım bu kadar bu ay hiç takmadım böylesi daha iyi adet olursam en azından hayal kırıklığı yaşamam
Erken gebelik testi yap merak ettim bende öyleyim

Aynen öyle bende düşük yaptım 12 gün önce çok istemiştim ama düşünüp araştırdıkça insan farklı şeyler öğrendikçe kafayı yiyor o yüzden hiç takmayıp akışına bırakmak gerek inşallah hayırlı zamanda hayırlısı neyse onu nasip etsin Rabbim ❤

Aynen öyle bende düşük yaptım 12 gün önce çok istemiştim ama düşünüp araştırdıkça insan farklı şeyler öğrendikçe kafayı yiyor o yüzden hiç takmayıp akışına bırakmak gerek inşallah hayırlı zamanda hayırlısı neyse onu nasip etsin Rabbim ❤
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm 😞 inşallah yakın zaman da tekrar olur genelde düşük ya da dış gebeliklerden hemen sonra sağlıklı gebelik olma ihtimali yüksek rahim alışıyormuş çünkü gebeliğe inşallah bu ay tekrar olur ve Allah kucağına almayı nasip eder canım 🙏🏻

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm 😞 inşallah yakın zaman da tekrar olur genelde düşük ya da dış gebeliklerden hemen sonra sağlıklı gebelik olma ihtimali yüksek rahim alışıyormuş çünkü gebeliğe inşallah bu ay tekrar olur ve Allah kucağına almayı nasip eder canım 🙏🏻
Inşallah teşekkür ederim 🖤😊

Merhaba bende aynı durumdayım adet olacak gibi ağrılarım oluyor akıntım çok ve belim gögüslerim ağrıyor test yaptım ancak erken olabilir negatifti en iyisi beklemek.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin

Eczaneden hizli test alıp bakin

Merhaba bende aynı durumdayım adet olacak gibi ağrılarım oluyor akıntım çok ve belim gögüslerim ağrıyor test yaptım ancak erken olabilir negatifti en iyisi beklemek.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin
Evet canım beklemek daha iyi test yapıp negatifi görünce üzülüyor insan hayırlısı olsun tabi kendimizi koşutlandırmayalım bu ay olmadıysa öbür ay olur inşallah ☺️ Senin kaç gün var bat a

Eczaneden hizli test alıp bakin
Bu ay beklemeyi tercih ediyorum adet gecikirse yapmayı istiyorum öbür türlü yıpranıyor insan hiç test yapayım diye bu ay aklıma dahi gelmedi böylesi en iyisi en azından adet olunca üzülüyorsun birde testte negatifi görüp iki kere üzülmek yerine adeti beklemek daha iyi sabırla bekliyorum

Evet canım beklemek daha iyi test yapıp negatifi görünce üzülüyor insan hayırlısı olsun tabi kendimizi koşutlandırmayalım bu ay olmadıysa öbür ay olur inşallah ☺️ Senin kaç gün var bat a
Benim durumum çok karışık ben kemoterapi aldım 2sene adetim kesildi ama yumurtlama oluyor o yüzden bilemiyorum sadece 2sendir ilk defa bu belirtiler oldu ve aynı yazdıkların diye yazayım dedim ben olmaz diye düşünüyorum herkes olurdiyo Allahın yanında birsey zor değil gerçi.Maydanoz suyu içeçektim iltihab diye kayınvalidem izin vermedi bekle dedi 2gündür sabah midem bulanıyor kemoterpilerde de bulanıyodu ama bu boş mide bulantısı çok başkaymış.Benim belki imkansız ama Rabbim kucağına aldırsın.Bi durum olursa yazarım😘

Benim durumum çok karışık ben kemoterapi aldım 2sene adetim kesildi ama yumurtlama oluyor o yüzden bilemiyorum sadece 2sendir ilk defa bu belirtiler oldu ve aynı yazdıkların diye yazayım dedim ben olmaz diye düşünüyorum herkes olurdiyo Allahın yanında birsey zor değil gerçi.Maydanoz suyu içeçektim iltihab diye kayınvalidem izin vermedi bekle dedi 2gündür sabah midem bulanıyor kemoterpilerde de bulanıyodu ama bu boş mide bulantısı çok başkaymış.Benim belki imkansız ama Rabbim kucağına aldırsın.Bi durum olursa yazarım😘
İnşallah canım geçmiş olsun üzüldüm😞 inşallah hamilesindir canım maydanoz suyu içme belki bebiş var bekle derim bende inşallah mutlu olursun canım yaz kesinlikle❤️

Sonuç ne oldu merak ettim

Bu ay beklemeyi tercih ediyorum adet gecikirse yapmayı istiyorum öbür türlü yıpranıyor insan hiç test yapayım diye bu ay aklıma dahi gelmedi böylesi en iyisi en azından adet olunca üzülüyorsun birde testte negatifi görüp iki kere üzülmek yerine adeti beklemek daha iyi sab
Sonuç ne oldu merak ettim
Sonuç kimyasal gebelik canım adet 2 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı ama bir sonraki gün maalesef adet oldum 6 gün kadar

Merhaba 11 Eylül'de ilişki yaşadım ve ertesi gün kullandım 23eyluldede beklediğim tarihte adet oldum 29eylulde son lekelenme varken yaşadığım ilişkide korunmamiza rağmen prezarvatif patlayınca tekrar kullanmak durumunda kaldım bundan 5gun sonra adet gibi ağrılı bir kanama yaşadım 3gun sürdü idrarim bile kıpkırmızı kandı ve pıhtılaşma da mevcuttu koyu renkle başladı yine kahverengi lekelenme olarak bitti ilişkiden 20gun sonra dra gittim kan testi yapmadı adetin gecikirse gel dedi zorlamamla ultrasonda baktı bişey yok dedi ama guvenemedim resmen zorla kontrol etti bulunduğum yerde başka da doktor yok çok erken ultrasonda gözükür mu ve ben hangi kanamami adet olarak baza almalıyım yada gebelik olasılığı var mıdır şuanda buna hazır değilim çok fazla bilgi kirliliği mevcut bu konu hakkında sizden destek almak istiyorum şuan sisim belki stresle belki normal dongume az kaldığı için bilemiyorum ama akıntım mevcut gerçi sürekli akıntı yaşıyorum ama içim içimi yiyor

Back
X