Gebelik mi dış gebelik mi

ysmnngncs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
44
5
Merhaba ben 6 haftalık gebeyim geçen hafta kanamam oldu ve adet gibi süreç devam etti bu süreçte doktorlara gittim ama eve geri gönderdiler şuan özel doktırlara gidiyorum alttan muayene ediyorlar bebek ve kesesi çıkmıyor beta değerim 3400 küsür çıktı iki doktor dış gebelik deyip kürtaj dediler ben başka bir doktora gittim oda takip altında olman yeterli 6 haftalıkken gözükmeyebilir bazen dedi progesteron 9.8 çıktı bütün tahliller ve ultrasonlar yapıldı çok korkuyorum hiç bunu söylemiyorlar artık çok yoruldum.. Lütfen söyler misiniz bu normal bir gebelik olabilir mi? Ve varsayalım ki dış gebelik kürtaj şart mı? Lütfen bile. Yazsın 😢

Son düzenleme:
Vajinal ultrasonda 6 haftalık 3500 değerle kese ve bebek gözğkmeme durumu yaşayan oldu mu? 😢 Günlerdir tanınmış doktorlara gidiyorum yok kesin tanı yok..

Merhaba ben 6 haftalık gebeyim geçen hafta kanamam oldu ve adet gibi süreç devam etti bu süreçte doktorlara gittim ama eve geri gönderdiler şuan özel doktırlara gidiyorum alttan muayene ediyorlar bebek ve kesesi çıkmıyor beta değerim 3400 küsür çıktı iki doktor dış gebelik deyip kürtaj dediler ben başka bir doktora gittim oda takip altında olman yeterli 6 haftalıkken gözükmeyebilir bazen dedi progesteron 9.8 çıktı bütün tahliller ve ultrasonlar yapıldı çok korkuyorum çünkü hayati tehlike bile oluşabilir dedi doktor birincisi artık ne yapmalıyım kesin tanı için ikincisi kürtaj şart mi bunun medical tedavi süreci varmış ama doktorlar hiç bunu söylemiyorlar artık çok yoruldum.. Lütfen söyler misiniz bu normal bir gebelik olabilir mi? Ve varsayalım ki dış gebelik kürtaj şart mı? Lütfen bile. Yazsın 😢
Büyük ihtimal dış gebelik. Çünkü ben 6 da kese bebek herşeyi görmüştüm. Dış gebelikte kürtaj zorunlu. Çünkü döllenme vücudun kendiliğinden atacağı bir yerde değil. Sağlıksız gebelikte dediğin mümkün.
Dış gebelik oldukça riskli. Rahimde ve tüplerde sıkıntı yaratabiliyor. Bir an önce çözümüne bak derim.

Büyük ihtimal dış gebelik. Çünkü ben 6 da kese bebek herşeyi görmüştüm. Dış gebelikte kürtaj zorunlu. Çünkü döllenme vücudun kendiliğinden atacağı bir yerde değil. Sağlıksız gebelikte dediğin mümkün.
Dış gebelik oldukça riskli. Rahimde ve tüplerde sıkıntı yaratabiliyor. Bir an önce çözümüne bak derim.
Ama beta değerim 2 günde 2 katına katlıyor

6 haftaya göre değerin biraz düşük geldi banada ,
senin sağlıgın bebekden önce gelir lütfen öyle düşün ,
Kafayı yemek üzereyim ne olduğuna net karar veremiyorlar.. 😢😢😢Sürekli doktorlardayım psikolojim bozuldu.. Kan vermekten v.ultrasondan bıktım.
😢

Beta değerinizde artış varmı benimde 3000 küsüreken kese görünmedi 7000 de alttan zor gördüler

Beta değerinizde artış varmı benimde 3000 küsüreken kese görünmedi 7000 de alttan zor gördüler
Evet beta değerim düzenli artıyor lütfen bana olumlu bir gelişme olabilir mi söyleyin 😢 ama benimki vajinal ultrasonda da gözükmüyor

Benimki 6 haftalık iken 3000 küsür sizinki kaç haftalık ve kaç küsür de gözüktü
Ben haftasını bilmiyodum düzensiz adet olduğum için sizinde belki geç döllenme olmuştur Bir iki güne belli olur hayırlısı olsun..
7400 de vajinal zar zor gördü farklı bi doktora gitmiştim iyi ki gitmişim

Ben haftasını bilmiyodum düzensiz adet olduğum için sizinde belki geç döllenme olmuştur Bir iki güne belli olur hayırlısı olsun..
7400 de vajinal zar zor gördü farklı bi doktora gitmiştim iyi ki gitmişim
Aynı şeyi yaşamışsınız ne olur cevap verin size görülme ihtimali var mı yaşayan bir bebek var ama gözükmüyor kese de dahil.. 😢 İhtimal varsa öldürmek istemem ama böylece beklemek te benim için tehlikeli imiş

Aynı şeyi yaşamışsınız ne olur cevap verin size görülme ihtimali var mı yaşayan bir bebek var ama gözükmüyor kese de dahil.. 😢 İhtimal varsa öldürmek istemem ama böylece beklemek te benim için tehlikeli imiş
Birde dış gebelikte beta değeri ikiye katlar mı düzenli bir şekilde ve hiç ağrım yok şuanlık..

canım dış gebelikte dediğin gibi 2 katı artış olmaz az az artar. Benim aklıma hem sağlıklı bir gebelik hem de bir dış gebelik olma ihtimali geldi.

Merhaba dış gebelikte kanamayla beraber aşırı ağrı olur ve kürtaj değil iğneyle düşürülmeye çalışılır eğer iğneyle düşmeyecek kadar büyükse o zaman ameliyat edilir çünkü tehlikeli bi yerde ve tüplere zarar verir ayrıca dış gebelikte değer sürekli artmak yerine bir azalır bir artar bi tekrar azalır falan yani düzenli artış olmaz doktor bana da dış gebelik demişti ama boş gebelikti benimki ha bu arada sadece tüplerde olmaz dış gebelik rahim içinde olması gereken yerde değildir o zamanda dışgebelik deniyor. Inşallah sağlıklı sonuçlar alırsınız 6 hafta ama sanki geç döllenme olmuş da olabilir yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz

Birde dış gebelikte beta değeri ikiye katlar mı düzenli bir şekilde ve hiç ağrım yok şuanlık..
Öncelikle sakin ol canim benim bence gec dollenme diye düşünüyorum , dis gebelikte dayanilmaz bel agrisi koyu renk kan gelmesi kasikta dayanilmaz agrilar meydana gelir şuan boyle bi durum Yoksa korkma allaha tevekkul ol ,zaman ilacin olcak insallah keseyi gorceksin iyi dusun iyi olsun

canım dış gebelikte dediğin gibi 2 katı artış olmaz az az artar. Benim aklıma hem sağlıklı bir gebelik hem de bir dış gebelik olma ihtimali geldi.
Gene doktora gideceğim psikolojim çok bozuldu.. Peki sizce 6 haftalıkken değer 3500 iken kese ve bebek alttan görülmeme olasılığı nedir doktorlara ameliyat demek kolay geliyor..

X