Gebelik mi başka bir şey mi fikirlerinize ihtiyacım var

onediyo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
10
0
1
Merhaba arkadaşlar, geçen ay kasık ağrım ve iki az miktarda kanamam ve açık kahve akıntı oldu, adete 10 gün kala gebelik testi yaptım bir silik iki negatif ve sonuncuda ise ikinci çizgi ters yönde yani T tarafında değil de C tarafının yanında . Adet günü geldiğinde ise bir gün önceden oldum iki gün iki pet değiştirecek kadar kahverengi kanama ve iki gün de normal adet gördüm. Adetim bittikten bir iki gün sonra sağ kasığımda çok sancı oldu bacağıma vuracak kadar sonra arada sol arada sağ kasıkta batmaya dönüşüp bitti. Bugün sabah da baş dönmesi ve mide bulantısı yaşadım kısa süre sonra yaşamadım öyle bir şey. Bunun gebelikle bir bağlantısı olabilir mi ? Rica etsem deneyim ve fikirlerinizi alabilir miyim ? Bu arada attığım fotoğrafta kuyuma çizgisi suya tutun diye okudum mahvettim ama az çok anlaşılır durumda :)

Eklentiler

• IMG_8417.jpeg
    332,1 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_8433.jpeg
    128,6 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_8434.jpeg
    131,9 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_8421.jpeg
    127,9 KB · Görüntüleme: 24
Reglinize ne kadar var çünkü silik çizgi hamilelik ama sizinki siliğinde siliği yardımcı olmak istedim aslında ama teste bakarak hamilesinizde sanki çok erken test yapmışsınız gibi ama regl tarihiniz geldiyse ve test böyleyse 1-2 gün daha bekleyin testi tekrarlayın çünkü hamile demekte güç

Bu testlerden sonra regl oldum ama 2gün koyu kahverengi kanama iki gün normal adet kanaması ve hiç adet sancısı çekmedim. Anlamadım

Bunları regl olmadan 9 gün önce falan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…