Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik mi acil kizlar
- Konu Sahibi rgtdhr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.769
- 53
- 21 Şubat 2022
- 1.776
- 2.765
- 63
Salı günü tekrarliycem kan tahlilini inşallah yükselir insallahKanda çıktıysa idrar testinin hiçbir anlamı ve önemi yok. Mühim olan kandır ki sizinde 46 çıkmış. 5’in üzeri pozitif sayılır. Betada önemli olan ilk çıkan değer değil iki gün içinde iki katı ya da %60 artmış olması.
Aminnn aminn Allah razı olsun isteyen herkese Allah nasip etsinHayırlı olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
- 1 Ekim 2023
- 328
- 630
- 23
Aminnn yaa inşallah Allah'ım hala inanamiyorumKanda çıktıysa tamamdır Allah’ın izniyle, iki günde bir katlanmasına bakın, stres yapmayın, Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
- 28 Ekim 2022
- 6.724
- 17.137
- 178
- 28
Ama 46. Çıkması kafamı karıştırdı acaba diyorum hala iğne etkisimitebrikler zaten idrarda 2. Çizgi belli . Kandada çıkmış.
İğne etkisi olamaz demitebrikler zaten idrarda 2. Çizgi belli . Kandada çıkmış.
- 28 Ekim 2022
- 6.724
- 17.137
- 178
- 28
- 28 Ekim 2022
- 6.724
- 17.137
- 178
- 28
175 olmuş bugün normal miO değerler gün gün yükseliyor
175 çıktı bugün normal mi sizceKanda çıktıysa idrar testinin hiçbir anlamı ve önemi yok. Mühim olan kandır ki sizinde 46 çıkmış. 5’in üzeri pozitif sayılır. Betada önemli olan ilk çıkan değer değil iki gün içinde iki katı ya da %60 artmış olması.
- 28 Ekim 2022
- 6.724
- 17.137
- 178
- 28
Hayırlı olsun sadece ovitrelle mi yaptınız başka bişey kullandınız mı175 çıktı bugün normal mi sizce
Teşekkür ederim klomen kullanıp sonra ovitrelle vuruldum bu dönemde bol havuç yedim ve doktorun verdiği günler haricinde kesinlikle ilişki yasamadim.. ama bugün çok şiddetli kasık karın ve mide ağrısı yaşıyorumHayırlı olsun sadece ovitrelle mi yaptınız başka bişey kullandınız mı
Çok normal ilk haftalarfa. Peki ovitrelleyi yumurta kaç mm iken yaptırdınız ve 36 saat sonra mı ilişki olduTeşekkür ederim klomen kullanıp sonra ovitrelle vuruldum bu dönemde bol havuç yedim ve doktorun verdiği günler haricinde kesinlikle ilişki yasamadim.. ama bugün çok şiddetli kasık karın ve mide ağrısı yaşıyorum
Sağda 2 19/19 mmÇok normal ilk haftalarfa. Peki ovitrelleyi yumurta kaç mm iken yaptırdınız ve 36 saat sonra mı ilişki oldu
Solda 3 18/18/19 mm
Yumurta varken çatlatma iğnesi yapıldı 26.saat de ilişki oldu