Gebelik mi acabaa????

Teşekkür ederim inşallah oyle olur sende inşallah çok güzel sağlıklı gebelik geçirirsin canım benim

Benimde 845 e kadar çıktı sonra kanama başladı düştü
Senin değerin bayağı yükselmiş .İnşallah tutar bu defa .
Benimde bu korkum var bu yüzden kimseye demedik henüz eşim ve ben biliyoruz sadece eğer sonradan düşerse falan boşuna ailelerimizi umutlandırmak istemedik .Çünkü kimyasaldan sonra artık çok korktum birde dış gebelik boş gebelik her şey var .Rabbim inşallah sağlıkla nasip etmiştir

Benim de eğer olursa bende söylemeyi düşünmüyorum insan çok üzülüyor sonradan bir çevreden bunun tepkisiyle uğraşmak istemiyor insan

Kanda negatif çıktıktan sonra tekrar dönme ihtimali olur mu peki ilişkiden 1.5 ay sonra falan vermiştim benimde karın ağrım vs varda

Kanda negatif çıktıktan sonra tekrar dönme ihtimali olur mu peki ilişkiden 1.5 ay sonra falan vermiştim benimde karın ağrım vs varda
İlişkiden sonra 2-3 hafta içinde kanda mutlaka çıkar geç döllenme olsa bile ilişkiden 4 hafta sonra çıkar mutlaka 1.5 ay biraz fazla bir süre eğer olsaydı o zamana kadar mutlaka çıkardı kanda

İnşallah hamilesinizdir hemen bir kan verin, benim adet gecikmesi ve adet ağrısı dışında hiç belirtim olmadı, afedersiniz kabızlık da var şuan inşallah sizin bu belirtileriniz de hamilelik belirtisidir. Adet belirtileriyle aynı oluyor emin olun , Okadar çok sancı çekmiştim ki artık umudumu kesmiştim

Evet hamilelik belirtisiymiş yaşadıklarım .Benimde şuan kabızlığım var .Bende umudu kesmiştim Rabbim nasip etti . İnşallah sağlıkla hayırla olur .

Bende bugun erken gebelik testi yaptım çıkmadı demekki yok gunum üç gün geçmişti
Kan testi verin birde .Bazen hatalı olabiliyor erken gebelik testleri .Benimde adetime 3-4 gün kalmıştı kan vermiştim kanda bile koca bir negatifti sonradan olmuş demek ki

Evet hamilelik belirtisiymiş yaşadıklarım .Benimde şuan kabızlığım var .Bende umudu kesmiştim Rabbim nasip etti . İnşallah sağlıkla hayırla olur .
Amin inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi

İlişkiden sonra 2-3 hafta içinde kanda mutlaka çıkar geç döllenme olsa bile ilişkiden 4 hafta sonra çıkar mutlaka 1.5 ay biraz fazla bir süre eğer olsaydı o zamana kadar mutlaka çıkardı kanda
O zaman kesin sonuç yani oradaki tamamdır teşekkür ederim

Merhaba adetten kaç gün sonra negatif kaç gün sonra pozitif gördünüz merak ettim

Regl gecikmesinden 2 gün sonra testte negatif gördüm ama yine de gittim kan verdimpozitif çıkmıştı 174 tü ikisi aynı gün verildi yani
Benim 5.gün bugüne kadar hep negatif çıktı yarın kan vericem dua et nolur pozitif göreyim sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…