- 11 Nisan 2023
- 616
- 115
- 23
- 28
Teşekkür ederim inşallah oyle olurBence biraz daha bekle . İnşallah geç büyümüştür .Ama bi yandanda şöyle düşün bak sende kimyasal gebelik geçirmişsin demek ki vücudun hamile kalabiliyor .Ve daha iyisini yapmak istiyor . İnşallah Rabbim nasip eder sana sağlıkla kucağına almayı .
Birde havuç ve kuru incir yemek gibi şansın varsa ye hem yumurta kalitesini arttırıyorlar hemde çatlamasına faydası varmış .Ben kimyasal gebelik geçirdikten sonra dedim ki demek vücudum hamile olmak için müsait bunu destekliyeyim onları yedim .Hani diyemem ki onlar sayesinde oldu. Sonraki ay adet oldum ama vücudumuz bir depo illaki katkı sağlamıştır .
Senin değerin bayağı yükselmiş .İnşallah tutar bu defa .Benimde 845 e kadar çıktı sonra kanama başladı düştü
Aminnm .Allah ikimizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin .Teşekkür ederim inşallah oyle olursende inşallah çok güzel sağlıklı gebelik geçirirsin canım benim
Benim de eğer olursa bende söylemeyi düşünmüyorum insan çok üzülüyor sonradan bir çevreden bunun tepkisiyle uğraşmak istemiyor insanSenin değerin bayağı yükselmiş .İnşallah tutar bu defa .
Benimde bu korkum var bu yüzden kimseye demedik henüz eşim ve ben biliyoruz sadece eğer sonradan düşerse falan boşuna ailelerimizi umutlandırmak istemedik .Çünkü kimyasaldan sonra artık çok korktum birde dış gebelik boş gebelik her şey var .Rabbim inşallah sağlıkla nasip etmiştir
Kesinlikle öyle bu defada neden olmadı diye soruyorlar bu da çok yıpratıcı oluyorBenim de eğer olursa bende söylemeyi düşünmüyorum insan çok üzülüyor sonradan bir çevreden bunun tepkisiyle uğraşmak istemiyor insan
Kanda negatif çıktıktan sonra tekrar dönme ihtimali olur mu peki ilişkiden 1.5 ay sonra falan vermiştim benimde karın ağrım vs vardaO testlere çok güven olmuyor ben de negatif görüp kan verip pozitifi görmüştüm. Adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı oluyor :) en iyisi kan ver gününün geçmesini beklemene çok gerek yok şüphen varsa git kafanda netleştir
İlişkiden sonra 2-3 hafta içinde kanda mutlaka çıkar geç döllenme olsa bile ilişkiden 4 hafta sonra çıkar mutlaka 1.5 ay biraz fazla bir süre eğer olsaydı o zamana kadar mutlaka çıkardı kandaKanda negatif çıktıktan sonra tekrar dönme ihtimali olur mu peki ilişkiden 1.5 ay sonra falan vermiştim benimde karın ağrım vs varda
Bende bugun erken gebelik testi yaptım çıkmadı demekki yok gunum üç gün geçmiştiAminnm .Allah ikimizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin .
İnşallah hamilesinizdirGöğüs hassasiyetim arttı .Ki benim normalde adet öncesi başlardı ama bu kez adet gecikmesinin altıncı günü başladı.Kasıklarımda ve alt karnımda sancılanmalar oluyor ,ve özellikle sağ kasığımda .Hamilelik belirtisi mi bilmem ama dudaklarım çok çatlıyor nemlendirici kullanıyorum sürekli .Ve kabızlık var .Artık kendimi dinlemekten hamilelik belirtisi değilse bile ona yoruyorum artık
Evet hamilelik belirtisiymiş yaşadıklarım .Benimde şuan kabızlığım var .Bende umudu kesmiştim Rabbim nasip etti . İnşallah sağlıkla hayırla olur .İnşallah hamilesinizdirhemen bir kan verin, benim adet gecikmesi ve adet ağrısı dışında hiç belirtim olmadı, afedersiniz kabızlık da var şuan inşallah sizin bu belirtileriniz de hamilelik belirtisidir. Adet belirtileriyle aynı oluyor emin olun , Okadar çok sancı çekmiştim ki artık umudumu kesmiştim
Kan testi verin birdeBende bugun erken gebelik testi yaptım çıkmadı demekki yok gunum üç gün geçmişti
Amin inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimiziEvet hamilelik belirtisiymiş yaşadıklarım .Benimde şuan kabızlığım var .Bende umudu kesmiştim Rabbim nasip etti . İnşallah sağlıkla hayırla olur .
AminnnAmin inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi
O zaman kesin sonuç yani oradaki tamamdır teşekkür ederimİlişkiden sonra 2-3 hafta içinde kanda mutlaka çıkar geç döllenme olsa bile ilişkiden 4 hafta sonra çıkar mutlaka 1.5 ay biraz fazla bir süre eğer olsaydı o zamana kadar mutlaka çıkardı kanda
Merhaba adetten kaç gün sonra negatif kaç gün sonra pozitif gördünüz merak ettimO testlere çok güven olmuyor ben de negatif görüp kan verip pozitifi görmüştüm. Adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı oluyor :) en iyisi kan ver gününün geçmesini beklemene çok gerek yok şüphen varsa git kafanda netleştir
Regl gecikmesinden 2 gün sonra testte negatif gördüm ama yine de gittim kan verdimMerhaba adetten kaç gün sonra negatif kaç gün sonra pozitif gördünüz merak ettim
Benim 5.gün bugüne kadar hep negatif çıktı yarın kan vericem dua et nolur pozitif göreyim sağlıklaRegl gecikmesinden 2 gün sonra testte negatif gördüm ama yine de gittim kan verdimpozitif çıkmıştı 174 tü ikisi aynı gün verildi yani
İnşallahBenim 5.gün bugüne kadar hep negatif çıktı yarın kan vericem dua et nolur pozitif göreyim sağlıkla
Kan verdim ama sağlık ocağı yarın gel dedi sisteme düşmemiş hala sabah verdim ne zaman çıkar acaba sistemdeİnşallahgeç döllenme olmuş olabilir pozitif görürsün belki haberlerini bekliyorum
Sağlık ocaklarında geç çıkıyor yarına ancak çıkar.Kan verdim ama sağlık ocağı yarın gel dedi sisteme düşmemiş hala sabah verdim ne zaman çıkar acaba sistemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?