Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unutmuştum bakmaya bir iki saat geçti evet ondan mı diyorsunuzcok beklemis gibi duruyor
Teşekkür ederim bende kararsız kaldım sırt pırt yapmak istemiyorum adetim iki günde gecikti biraz daha bekleyip yapsam daha doğru olacak galibaBozuk galiba. Farkli bir markayla tekrar edin bence
evet cünkü benim de testlerim çok bekleyince böyle oluyor. o yüzden bana öyle geldiUnutmuştum bakmaya bir iki saat geçti evet ondan mı diyorsunuz
İlk defa adetimde gecikme yaşıyorum iki gün bile çok benim için kafam çok karıştı bunu da böyle görünce ne yapcam bilemedim beklemekten başka çare yok galibaevet cünkü benim de testlerim çok bekleyince böyle oluyor. o yüzden bana öyle geldi![]()
kan verin bence daha net bir sonuc alırsınızİlk defa adetimde gecikme yaşıyorum iki gün bile çok benim için kafam çok karıştı bunu da böyle görünce ne yapcam bilemedim beklemekten başka çare yok galiba
kan verin bence daha net bir sonuc alırsınız
ya inanın bir buçuk yıl oldu evlendiğim hiç korunmadık artık o kadar ümitsizim ki ilk defa gecikme yaşadığım için yaptım bu testide sonradan pozitife dönme ihtimalinin olduğunu bilsem yapacam da negatif görmek istemiyorum artık psikolojikmenkan verin bence daha net bir sonuc alırsınız
Teşekkür ederim desteğiniz ve ilginiz için hakkınızı helal edin Allah her şeyi gönlünüze göre versinhiç üzülme gercekten. ben de gectim o yollardanher ay hastaneler, testler vs. ama sabret güzel olacak sonu
sizin de inşallahTeşekkür ederim desteğiniz ve ilginiz için hakkınızı helal edin Allah her şeyi gönlünüze göre versin![]()