Cuma günü gebe oldugumu öğrendim kan testimn sonucu 2500 çktı pazar günü ikinci testi verdim 5200 çktı ama adeta olacsk gibi ağrı hissedıom
Bugun doktora gittim ağrıdan dolayı karnımdan göremedi vajinal ultrosanla 4.hfts 3 günlük kese gördü ama kesenin yanında kanama var düşük tehlikesi var dedi sabah akşam progestan verdi böle bir şey yaşayıp düzelen var mı
Cuma günü gebe oldugumu öğrendim kan testimn sonucu 2500 çktı pazar günü ikinci testi verdim 5200 çktı ama adeta olacsk gibi ağrı hissedıom
Bugun doktora gittim ağrıdan dolayı karnımdan göremedi vajinal ultrosanla 4.hfts 3 günlük kese gördü ama kesenin yanında kanama var düşük tehlikesi var dedi sabah akşam progestan verdi böle bir şey yaşayıp düzelen var mı
Banada demişlerdi canım kanaman var diye ama hiç kan gelmedi benden hatta kalbi atmıyor kürtaj bile dediler çok şükür iyiz birşey olmaz Allah'ın izniyle korkma
Bende de benzer durum vardı ama kese sonraki haftalarda büyümedi sağlıksız gebelikti kürtaj oldum eğer sağlıksız gebelikse ilacın da bir faydası olmuyor. önemli olan kesenin büyümesi verilen ilaçları kullanın ve kendinize dikkat edin.
Bende 7 haftalik hamileyim. Pazartesi kalp atışını duyduk ilk defa. Ama doktor kesenin dışında yani rahimde kanama var dedi. Düşük tehlikesi var ddi. Şok oldum.bende fiziksel olarak gelen bir kanama ağri vs yok cok şükür. Ama progestan verdi sabah aksam fitil olarak kullaniyorum. Haftaya kontorolum var insallah geçmiştir. Sizler ne yaptiniz?