-
- Konu Sahibi yaxgxmur ankara
Kızlar ben hamileliğimin 5.haftasındaymışım kese 7mm ama içinde bişey yok. Embiryoyu görmek ve kalp atışını dinlemek için 10 gün sonra tekrar gel dedi doktorum.Ama ben düne kadar kasıklarımda ağrılar varken şimdi o ağrılar ve göğüs hassasiyetim de kayboldu. O ağrıların kese geliştiği için olduğunu söylüyorlar sizce benim kese artık gelişmeyi durdurdu mu?çok korkuyorum...
Hayirlisiyla Rabbim minnaginj gostersin insaAllah
İnşallah iyi haberlerle gelicem Allahın izniyleTatlım hayr dolu haberlerini bekliyoruuuz , dualarımız seninle
Merhaba sonucunuz ne oldu çok merak ettim benimde durumum sizinle aynı 16 mm 5+4 yolk saç yok çok endiseliyimKızlar merhaba bu gün ilk doktor muayeneme gittim ve valinal ultrasonla kontrol etti keseyi gördüm.16 mm 5 haftalık civarı diyo ama 9 aralık son adet tarihine göre geç döllenme büyük ihtimalle dedi folik asitle progestan verdi 10 gün sonra yeniden randevu verdi boş gebelikten korkmaya başladım 16 mm hem büyük hem yolk kesesi yok hem bebek yok allahım sen koru((
Gec döllenmedir bn her hafta gidiyorum her hafta yeni birsey ögreniyorum bu isler asama asama haftaya kalb atisi icin gidicem insAllahKızlar bugün doktora gittim.
Kese var içi boş.
Daha erkenmiş.
Ne diyorsunuz? 6 + 0 'ım...
Kızlar bugün doktora gittim.
Kese var içi boş.
Daha erkenmiş.
Ne diyorsunuz? 6 + 0 'ım...
Canim 9 +3 sata göre ultrasala göre 6+3Kızlar merhaba
Kalp atışını duyduk çok şükür. Şimdi de başka şeyi kendime dert ettim.
Benim doktorum tatile gitti. Ben de başka bir hastanede bir doktora gittim.
Normalde OPU'ya göre hesapladığında doktor 6 hafta 6 günlük olması gerekiyormuş embriyonun.
Ama benimki 6 hafta 1 günlükmüş.
Dikkat etmek gerek 10 gün sonra tekrar gel dedi
Acaba bir sorun mu var?
aminnnnn canimCanim 9 +3 sata göre ultrasala göre 6+3
Kalb atislarini alamadik bir hafta sonra cagirdi
dert etmeyin bu kadar bnm 3 hafta geride rabbim saglikli hayirli gebelik ve bebek nasip etsin
InsAllah canim insAllahPazartesi günü doktora gittim 34günlük kese oluşmuş dedi "15 gün sonra kontrole geldiğinde kalp atışlarını da duyarız "dedi.haftaya cuma uçakla seyahat edecektim Perşembe günü görünüp izin almak istiyorum (düşük tehdidim var) inşallah kalp atışlarını da duyarım