- 16 Haziran 2008
- 1.814
- 0
- Konu Sahibi yaxgxmur ankara
merhaba arkadaşlar; pazartesi günü evde yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim daha sonra da hemen kan testi yaptırdım ve 545 çıktı. 5. haftanın içindeyim dün de doktora gittim ultrason aleti çok kçtüydü tabi ki bişey göremedi tekrar test istedi 1260 çıktı artış olması güzel ancak akşam eve geldiğimde akıntımda hafif bi pembelik vardı tam kanama gibi değil sadece 1 kez o şekilde geldi ama beni endişelendirmeye yetti bir de arada kasıklarımda batma oluyor. bunlar normal mi? yumurtlama günüyle başlayan göğüslerdeki hassasiyet artan şiddetle mi devam ediyor yoksa bir süre hafifleyip sonra tekrar mı kendini hissettiriyor? bir sitede göğüslerde büyümenin 4. ay civarında başladığını okumuştum benim de göğüslerimdeki hassasiyet biraz azaldı 2 gün önceki kadar acı vermiyor. bunlar normal mi? lütfen yardımcı olun
canım akıntını dra sor ama korkulacak bişi yoktur diye düşünüyom
ayrıca o kadar çokta vücudunu dinleme zaten verilen bilgiler genelleme üzerine verilmiş herkes aynı şeyi yaşayacak diye kural yok çünki herkesin bünyesi bile farklı
değerinde düşme olsaydı korkman lazımdı bence herşey yolundadır evham yapıyosun
bak ben 24 nisanda hamile olduğumu öğrendim 8 mayısta ultrason randevum var tekrar test fln istemedi
şimdi bende düşünmeye başlasam acaba bebek varmı ydoğru yerdemi fln fln sadece kendimi yıpratmış bebeğimi üzmüş olurum