• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik kesesini ne zaman gördünüz????

emma83

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
83
1
6
Ankara
kızlar kesenizi ilk ne zaman gördünüz bununla ilgili çok yazı var bazıları korkutuyor beni bende benim hesabıma göre 4 haftalık falan hamileyim bu çrs randevum var hayırlısıyla görsemde rahatlasam hala inananmıyorum :)))

kızlar kesenizi ilk ne zaman gördünüz bununla ilgili çok yazı var bazıları korkutuyor beni bende benim hesabıma göre 4 haftalık falan hamileyim bu çrs randevum var hayırlısıyla görsemde rahatlasam hala inananmıyorum :)))

ben 5buçuk haftalıkken görmüştüm canım. inşallah sende görürsün hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın :16:

ayy şimdi nekadarlık :))inşş cnm olumsuz seyler okuyunca takılıyorum :((

8 haftalıkken kürtaj oldum canım ben kalp atışı yoktu malesef. olumsuz düşünme sinire strese sokma kendini Allahın izniyle doğar inşallah sağlıklı bi şekilde

çok üzüldüm canım umarım şimdi daha iyisindir
ilk adetimi oldum ikinciyi inşallah olmam batim 28i ne olacak bakalım :44: 20sinde test yaptrdım 1.2 çıktı geç döllenme olabilir diye kendimi teselli ediyorum :1:

ilk adetimi oldum ikinciyi inşallah olmam batim 28i ne olacak bakalım :44: 20sinde test yaptrdım 1.2 çıktı geç döllenme olabilir diye kendimi teselli ediyorum :1:

bu ayın 28 mi 20 çok erken canım benimde gec döllenme büyük ihtimal hadi inşallah hamilesindir :)

4 haftalıkken hamile olduğumu öğrenmiştim doktora gittim ama göremedi alttan muayene de gördü 6-7 haftalık kesin görünür diyebilirim

hesaplamalara göre 5 haftalık hamileyim. doktor pazartesi günü muayene ettiğinde keseyi gördüğünü söyledi. ama kan tahlilide istedi. kafamı karıştırdı :(

ewet kızlar gördük keseyi 5 haftalıkken ama henüz bebek ve kalp atışı için erkenmiş :(10 gün sonra gel dedi...

Back