Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kesenizi ilk ne zaman gördünüz bununla ilgili çok yazı var bazıları korkutuyor beni bende benim hesabıma göre 4 haftalık falan hamileyim bu çrs randevum var hayırlısıyla görsemde rahatlasam hala inananmıyorum :)))
ben 5buçuk haftalıkken görmüştüm canım. inşallah sende görürsün hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
ayy şimdi nekadarlık :))inşş cnm olumsuz seyler okuyunca takılıyorum (
8 haftalıkken kürtaj oldum canım ben kalp atışı yoktu malesef. olumsuz düşünme sinire strese sokma kendini Allahın izniyle doğar inşallah sağlıklı bi şekilde
ilk adetimi oldum ikinciyi inşallah olmam batim 28i ne olacak bakalım :44: 20sinde test yaptrdım 1.2 çıktı geç döllenme olabilir diye kendimi teselli ediyorumçok üzüldüm canım umarım şimdi daha iyisindir
ilk adetimi oldum ikinciyi inşallah olmam batim 28i ne olacak bakalım :44: 20sinde test yaptrdım 1.2 çıktı geç döllenme olabilir diye kendimi teselli ediyorum
ayy inşallahhh ya hayırlı haberleri alırız inşallahhhhbu ayın 28 mi 20 çok erken canım benimde gec döllenme büyük ihtimal hadi inşallah hamilesindir :)
ayy inşallahhh ya hayırlı haberleri alırız inşallahhhh