gebelik kesesinde bebeğinizi ilk hangi haftada gördünüz?

güzelim endişelenme sabret keseyı goruceksın emınım.bendede ılk kese gozukmemıstı ben gozukmıcegını bılerek gıtmıstım henuz erken oldugunu bılıyodum.bu ıkıncı gebelığım.kese 1 hafta sonra gıttıgımde gozuktu 5 haftayı bıraz gecmıstı.ama kalp atışlarını goremedık.haftasına vgıdıncede kalp atışlarını gorduk cok şukur.ve bu arada bendede lekelenme var 4 yada 5 haftalıkken basladı hemde son zamanlarda baya bı koyulaşmıstı.doktor progestan verdı.bebek kendıne yer acıyo ondan dedı.ama düsük olabılır dıyede ıstırahat et dedı.cok sukur ıyıym sımdı ılk gebelıgımde lekelenme falan olmamıstı.boyle bısey bılmıyordum.megerse bu lekelenmeyı cook yasayan varmıs.hee eger dusuk olacaksa zaten ılaç yada baska hıc bısey bunu engelleyemezmıs.zaten vucud elermıs atarmıs.o yuzden içini ferah tut.bebek tutunucagı varsa zaten tutunur.allaha sıgın hayırlısını dıle.ıyı haberlarını beklıyoz burdan canım:34:

güzel arkadaşım güzel dileklerin için çok teşekkürler.umarım herşey iyi olur.

bir hafta nasıl zor geçti.büyük gün geldi çattı işte, yarın ultrasonda bebişimi görmeye gidicez.inşallah hayırlı haberler alırım.

Dün kendimi en kötü şeye hazırlayarak doktoruma gittim.hatta evde etrafı bile toparladım olurda hastane de yatmak zorunda kalırım diye.dualarla evden çıktık.doktorum ilk üstten muayene etti ve maalesef yine net bişey söyleyemiyorum dedi.alttan bakalım dedi.ok dedim.ama o anda başımdan kaynar sular indi sanki.ben böyle olucağını biliyodum napıcaz şimdi diye eşime hayıflanmaya başladım.hemşire beni hazırlarken o da kötü bişey mi var deyince artık büsbütün doldum.doktor geldi muayeneye başladı ben bakamadım ama eşimi çağırdı. gel bakalım sen de gör ufaklığı deyince dönüp ben de baktım ve o mucizeyi gördüm.ve tabi bir yandan ona bakıyor bir yandan da hıçkırıklar içinde ağlıyordum.şükür şükür çok şükür ya rabbim.bir hafta neler yaşadığımı ben bilirim.artık stresten ve üzüntüden eşimle konuşamıyorduk bile.ama hep hayırlısını ve sağlıklısını diledim rabbimden.bundan sonra da aynı şeyleri diliyorum.burda bulunan herkes için de.burda benimle üzüntümü paylaşan herkese sonsuz teşekkürler.şimdi de sevincimi paylaşın istiyorum.Rabbim herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin.:nazar:

Dün kendimi en kötü şeye hazırlayarak doktoruma gittim.hatta evde etrafı bile toparladım olurda hastane de yatmak zorunda kalırım diye.dualarla evden çıktık.doktorum ilk üstten muayene etti ve maalesef yine net bişey söyleyemiyorum dedi.alttan bakalım dedi.ok dedim.ama o anda başımdan kaynar sular indi sanki.ben böyle olucağını biliyodum napıcaz şimdi diye eşime hayıflanmaya başladım.hemşire beni hazırlarken o da kötü bişey mi var deyince artık büsbütün doldum.doktor geldi muayeneye başladı ben bakamadım ama eşimi çağırdı. gel bakalım sen de gör ufaklığı deyince dönüp ben de baktım ve o mucizeyi gördüm.ve tabi bir yandan ona bakıyor bir yandan da hıçkırıklar içinde ağlıyordum.şükür şükür çok şükür ya rabbim.bir hafta neler yaşadığımı ben bilirim.artık stresten ve üzüntüden eşimle konuşamıyorduk bile.ama hep hayırlısını ve sağlıklısını diledim rabbimden.bundan sonra da aynı şeyleri diliyorum.burda bulunan herkes için de.burda benimle üzüntümü paylaşan herkese sonsuz teşekkürler.şimdi de sevincimi paylaşın istiyorum.Rabbim herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin.:nazar:

gözünüz aydın olsun..Allah sağ salim kucağınızı doldursun inşallah
darısı bize hayırlısı ile:))))

canim ne kadar güzel bir haber... cok sevindim en kisa zamanda isallah saglikla bebegini kucagina alirsin :)))

Geçmiş olsun canım inş. çok güzel bir hamilelik geçirirsin.Yazını yeni okudum ve hızlı hızlı sonucunu okumak için tüm yorumlara göz attım ve bebeğini gördüğünüzü yazan bu mesajı okuyunca çok sevindim.Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş.Kötü günler gitsin gelmesin...Güzel, mutlu günler gelsin inş...

Geçmiş olsun canım inş. çok güzel bir hamilelik geçirirsin.Yazını yeni okudum ve hızlı hızlı sonucunu okumak için tüm yorumlara göz attım ve bebeğini gördüğünüzü yazan bu mesajı okuyunca çok sevindim.Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş.Kötü günler gitsin gelmesin...Güzel, mutlu günler gelsin inş...

canım çok sağol.ben de bütün hamişler için aynı dilekleri diliyorum.gerçekten çok meşakkatli bir olay hamilelik.bu süreçte Rabbım yar ve yardımcımız olsun.

Back