gebelik kesesinde bebeğinizi ilk hangi haftada gördünüz?

arda_

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
475
1
316
Diğer
merhaba arkadaşlar 15 gün önce burdan ilan etmiştim hamileliğimi.süpriz bir hamilelikti çok şaşırdık ama bi o kadar da sevindik tabi.ancak bu mutluluk fazla sürmedi maalesef.geçen hafta lekelenmeler ile canımız sıkılmaya başladı dün doktoruma gittiğimde gebelik kesesinin sağlam olduğunu söyledi.ama yine sevinemedim çünkü bu defa kese içinde bebeği göremedik.alttan bakmayı önerdi kabul ettim.ama yine göremedik.haftaya randevu verdi eğer yine göremezsek neyse bunu düşünmek istemiyorum.akşamında yine lekelenmeler devam etti.beraberinde ağrıyla beraber.dayanamadım ve bugün yine başka bi doktora gittim.ve maalesef yine bebiş yok.o da haftaya gel dedi.yani haftaya bugün büyük gün.ama o güne kadar ben zaten kendimi yiyip bitiricem.herşeyin hayırlısı dilemekten başka elimden bişey gelmiyo.sanırım en önemlisi de bu zaten.sizden isteğim bana yardımcı olmanız.siz bebişi kese de kaçıncı haftada gördünüz.benim haftam pek net değil.son adetim 24 şubattı.ama geçen hafta çarşamba 4+5 olduğunu söylemişti doktorum.şimdi olsa olsa 5+4 falan olmalıyım.yorumlarınızı esirgemeyin lütfen

cok uzuldum ya benimde oyle oldu lekelenmelerden dolayi doktora gittim kese var bebek yok dedi meger bos gebelikmisumarim seninki oyle bisey degildir haftaya bebisin gorursun

canım senin adına üzüldüm.umarım daha sağlıklı bir gebelik yaşarsın.bebişini de kucağına alırsın.haftaya öğrenicem bakalım. burda olup bir umutla derdine çare arayan herkese herşeyin hayırlısını diliyorum.

benimkide süpriz gebelikti test yaptım çift çizgi çıktı adetime daha olmasına rağmen doktora gittim kan testinde gebelik tamnet çıkmadı ama gebesin dedi oran yüksek dedi ultrasonda keseyi gördü ama net konuşmadı hatta hamile olduğunu söyleme çevrene dedi bir hafta sonra gittik hem kalp atışı hem bebeği gördük yani 6. haftamın sonuna doğru öğrendim net olarak ogün bugündür de bi sorun yaşamadım şükür bebeişim 24 haftalık oldu

canım benim kesem gayet net görünüyo.gayet de büyük.yani içinde bişi olsa görülebilir diye düşünüyorum.haftaya herşey belli olucak hayırlı bakalım.sen de bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

ben de 7+4 teyim 5. haftada keseyi;7. haftada bebegi ve kalp atislarini gorduk. yalniz sat ile ultrason arasinda 10 gun fark var bende yani gec dollenme olmus ultrason ne diyorsa bebegin takibi ona gore dedi doktorum.biz de ilk gittigimizde sat hesaplamasi yaptiklari icin 1 hafta keseyi gormek icin beklemistik. uzulme daha erken gorulur o...melekler koruyor onlari endiselenme hayirli dogumlar insallah

Canım benim çok üzüldüm Allah yardımcın olsun... Sana yardımcı olabileceğini umarak tüm bilgilerimi yazıyorum aşağıya, umarım işe yarar

SAT 5 Şubat
Hamileliğimi 1 Mart günü öğrendim (yani daha adetime 3-4 gün vardı)
10 Martta yani 4+6 iken kese gözüktü (Sonra doktor bana 2 hafta sonra gel garanti olsun dedi)
24 MArta yeniden gittim ve bebişi de kalp atışlarını da gördüm...

Allah ım ne zor ne meşakkatli bir süreç... ben de 9+3 üm ve iç çamaşırımda sarı lekeler oluyor bazen daha koyu renk... çok korkuyorum... benim de moral sıfır yani... Allah hepimizin, bütün anne adaylarının yardımcısı olsun... Meleklerimiz Allah'a emanet olsun (

tüm bu olumsuzluklara rağmen içimde solmayan bi ümit var.herşeyin hayırlısını diliyorum elbet.tekrar tekrar doktora gidip bakmak istiyorum bebişim görülebilir mi diye.psikopata bağlamamak için sürekli uyumak istiyorum.iyi dileklerin için teşekkürler canım.rabbim herkese sağlıklı hamilelik hayırlı evlat nasip etsin.

canım benımde 1 oğu var onda bızde kese gorunuyordu ıcındekı gorunmuyordu 7 haftalıktı ıcındekı gorundugunde kese ne kadar buyuk olursa olsun fark etmıyor.her bunyenın kesesı degısıyor.sımdı 5 haftalık duusk yapıyorum daha dogrusu dusuk olması ıcın beklıyorum lekelenmem vardı gıttım doktora degerlerım de dususe gecmıs bu yuzden kendı kendıne dusuruceksın dedı 3 gundur beklıyorum ama kanamam fılan gelmedı.ılaçta verıyorlar.allah hepmızın yardımcısı olsun.beklemek cok zor gercekten.

canım bilgilendirmelerin için teşekkür ederim.ben şu an kaç haftalık olduğumu bile bilmiyorum artık.geç mi erken mi normal mi hepsi birbirine girmiş durumda.bebişini sağlıkla kucağına al inşallah.

canım çok geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun inşallah.daha sağlıklı bir gebelik yaşarsın umarım.

cok üzüldüm Allah yardimcin olsun.. seni o kadar iyi anliyorum ki.... bende 6+0 yim ayni problem bende de var kese var ama bebek gözükmüyor....birde hafta sonu 2 gün boyunca kanamali ve parca düsürmeli bir kanamam oldu ama ona ragmen inan hala bir umudum var sakin umudunu yitirme!!!!! dokturum beklemem sabretmem gerektigini söyledi... insallah en kisa süre icerisinde bebegimizi görür ve kalp atislarini duyariz sevgiler

sabır ve dua ile bekliyorum.senin için de hayırlısı olsun canım.sağlıkla sıhhatle hayırla gelsinler.beklemek çok zor.

benım de o donemlerde sınırlerım bozulmustu hatta burda da bır baslık acmıstım...once hamılelık yok dedıler adet tarıhı 12 gun gecıkmeden sonra hamılelık cıktı.sonra kese yok denıldı.sonra kese gorundu bebek yok denıldı.oyle boyle.sonra satla uyumlu degıl bebek kucuk denıldı.ınsanın moralını bozuyorlar.ama cok sukur sımdı her sey yolunda.bebek de gelısım acısından cok ıyı bazen gec dollenme olabılıyor.benımkı oyle olmustu...

benım de o donemlerde sınırlerım bozulmustu hatta burda da bır baslık acmıstım...once hamılelık yok dedıler adet tarıhı 12 gun gecıkmeden sonra hamılelık cıktı.sonra kese yok denıldı.sonra kese gorundu bebek yok denıldı.oyle boyle.sonra satla uyumlu degıl bebek kucuk denıldı.ınsanın moralını bozuyorlar.ama cok sukur sımdı her sey yolunda.bebek de gelısım acısından cok ıyı bazen gec dollenme olabılıyor.benımkı oyle olmustu...

güzelim endişelenme sabret keseyı goruceksın emınım.bendede ılk kese gozukmemıstı ben gozukmıcegını bılerek gıtmıstım henuz erken oldugunu bılıyodum.bu ıkıncı gebelığım.kese 1 hafta sonra gıttıgımde gozuktu 5 haftayı bıraz gecmıstı.ama kalp atışlarını goremedık.haftasına vgıdıncede kalp atışlarını gorduk cok şukur.ve bu arada bendede lekelenme var 4 yada 5 haftalıkken basladı hemde son zamanlarda baya bı koyulaşmıstı.doktor progestan verdı.bebek kendıne yer acıyo ondan dedı.ama düsük olabılır dıyede ıstırahat et dedı.cok sukur ıyıym sımdı ılk gebelıgımde lekelenme falan olmamıstı.boyle bısey bılmıyordum.megerse bu lekelenmeyı cook yasayan varmıs.hee eger dusuk olacaksa zaten ılaç yada baska hıc bısey bunu engelleyemezmıs.zaten vucud elermıs atarmıs.o yuzden içini ferah tut.bebek tutunucagı varsa zaten tutunur.allaha sıgın hayırlısını dıle.ıyı haberlarını beklıyoz burdan canım

Üzme kendini;

Ben 16 haftalık hamileyim. 5,5. haftamda öğrendim hamile olduğumu. Doktor alttan muayene etti sadece içi boş kese vardı ve 1 hafta sonra gel dedi. 1 hafta sonra gittiğimde içi dolmuştu:)) senin de böyle olur inşallah... Zaten 6. haftadan önce kesede görünmüyormuş dr söylemişti...

sabır ve dua ile bekliyorum.senin için de hayırlısı olsun canım.sağlıkla sıhhatle hayırla gelsinler.beklemek çok zor.

bu sabah doktora gittim sonunda bebegimi gördü :)))))))) (6+2 deyim)....... pazartesi tekrar kontrole gidecegim maalesef haftasonu tekrar kanama riskimin olabilecegini söyledi bu yüzden korkuyorum ((( ama buna ragmen her türlü yasadigimiz olumsuzluklara karsi umutlu olmaya sabretmeye calisiyorum bol bol dua ediyorum...

canım gönülden geçen o.benim de geç döllenme üzerine ihtimallerim var.ama yine hayırlısı.sağlıkla ve hayırla gelsinler inşallah...

ne güzel bi haber senin adına çok sevindim.inşallah haftasonunu da rahat atlatır bebişini sağlıkla kucağına alırsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…