merhaba arkadaşlar 15 gün önce burdan ilan etmiştim hamileliğimi.süpriz bir hamilelikti çok şaşırdık ama bi o kadar da sevindik tabi.ancak bu mutluluk fazla sürmedi maalesef.geçen hafta lekelenmeler ile canımız sıkılmaya başladı dün doktoruma gittiğimde gebelik kesesinin sağlam olduğunu söyledi.ama yine sevinemedim çünkü bu defa kese içinde bebeği göremedik.alttan bakmayı önerdi kabul ettim.ama yine göremedik.haftaya randevu verdi eğer yine göremezsek neyse bunu düşünmek istemiyorum.akşamında yine lekelenmeler devam etti.beraberinde ağrıyla beraber.dayanamadım ve bugün yine başka bi doktora gittim.ve maalesef yine bebiş yok.o da haftaya gel dedi.yani haftaya bugün büyük gün.ama o güne kadar ben zaten kendimi yiyip bitiricem.herşeyin hayırlısı dilemekten başka elimden bişey gelmiyo.sanırım en önemlisi de bu zaten.sizden isteğim bana yardımcı olmanız.siz bebişi kese de kaçıncı haftada gördünüz.benim haftam pek net değil.son adetim 24 şubattı.ama geçen hafta çarşamba 4+5 olduğunu söylemişti doktorum.şimdi olsa olsa 5+4 falan olmalıyım.yorumlarınızı esirgemeyin lütfen