Herkese merhaba, 5 haftalık gebelik kesesi. Bugün bu şekilde çekildi. Doktor 1 hafta sonra tekrar görmek istedi. 1 hafta sonrasında embriyonun gelişimini takip edeceğiz şuan haftana ve beta artışına göre herşey çok normal dedi. 1 hafta nasıl beklicem bilemiyorum. Süreç nedir nasıl ilerliyor hiç bir fikrim yok. Bir kez kimyasal gebelik yaşadım, şimdi ise beta yükselmesi çok şükür keseyi gördük derken hiç sevinemedim ve hep huzursuzum. başına gelen varsa süreçle alakalı ultrason resimini de bırakıyorum belki güzel dualar edersiniz:) herkese çok teşekkür ederim şimdiden
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik Kesesi
- Konu Sahibi tokyo_s
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik gebelik kesesi hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Aralık 2021
- 3.004
- 4.198
- 83
- 14 Temmuz 2023
- 2.912
- 2.980
- 53
- 22
- 2 Kasım 2019
- 490
- 652
- 53
- 30
Sen kartalda hastaneyemi gittin hastane tanıdık geldiHerkese merhaba, 5 haftalık gebelik kesesi. Bugün bu şekilde çekildi. Doktor 1 hafta sonra tekrar görmek istedi. 1 hafta sonrasında embriyonun gelişimini takip edeceğiz şuan haftana ve beta artışına göre herşey çok normal dedi. 1 hafta nasıl beklicem bilemiyorum. Süreç nedir nasıl ilerliyor hiç bir fikrim yok. Bir kez kimyasal gebelik yaşadım, şimdi ise beta yükselmesi çok şükür keseyi gördük derken hiç sevinemedim ve hep huzursuzum. başına gelen varsa süreçle alakalı ultrason resimini de bırakıyorum belki güzel dualar edersiniz:) herkese çok teşekkür ederim şimdiden
Aynen canımSen kartalda hastaneyemi gittin hastane tanıdık geldi
- 15 Ağustos 2023
- 92
- 14
- 3
- 21
Bende 4+ 5 kese gördüm bebek yoktu yolk keseside yoktu 2 hafta sonra gel bebeğide kalp atışınıda duyarız dedi doktor inş görürümHerkese merhaba, 5 haftalık gebelik kesesi. Bugün bu şekilde çekildi. Doktor 1 hafta sonra tekrar görmek istedi. 1 hafta sonrasında embriyonun gelişimini takip edeceğiz şuan haftana ve beta artışına göre herşey çok normal dedi. 1 hafta nasıl beklicem bilemiyorum. Süreç nedir nasıl ilerliyor hiç bir fikrim yok. Bir kez kimyasal gebelik yaşadım, şimdi ise beta yükselmesi çok şükür keseyi gördük derken hiç sevinemedim ve hep huzursuzum. başına gelen varsa süreçle alakalı ultrason resimini de bırakıyorum belki güzel dualar edersiniz:) herkese çok teşekkür ederim şimdiden
- 19 Temmuz 2015
- 2.021
- 4.737
- 133
Allah’ın izniyle inşallahBende 4+ 5 kese gördüm bebek yoktu yolk keseside yoktu 2 hafta sonra gel bebeğide kalp atışınıda duyarız dedi doktor inş görürüm
- 15 Ağustos 2023
- 92
- 14
- 3
- 21
İnşAllah’ın izniyle inşallah
- 15 Ağustos 2023
- 92
- 14
- 3
- 21
Gördümüz mü bebeğiniziAllah’ın izniyle inşallah
- 2 Eylül 2023
- 24
- 4
- 1
- 29
Naptn siznle ayni durumdaym ama nasl ilerlio surecnz iyidr inşHerkese merhaba, 5 haftalık gebelik kesesi. Bugün bu şekilde çekildi. Doktor 1 hafta sonra tekrar görmek istedi. 1 hafta sonrasında embriyonun gelişimini takip edeceğiz şuan haftana ve beta artışına göre herşey çok normal dedi. 1 hafta nasıl beklicem bilemiyorum. Süreç nedir nasıl ilerliyor hiç bir fikrim yok. Bir kez kimyasal gebelik yaşadım, şimdi ise beta yükselmesi çok şükür keseyi gördük derken hiç sevinemedim ve hep huzursuzum. başına gelen varsa süreçle alakalı ultrason resimini de bırakıyorum belki güzel dualar edersiniz:) herkese çok teşekkür ederim şimdiden
Çok şükür canım kalp atışını da duyduk bebeğimizi de gördük Allahım herkese nasip etsin inşallahNaptn siznle ayni durumdaym ama nasl ilerlio surecnz iyidr inş
- 14 Temmuz 2023
- 596
- 351
- 18
Bizede dua et canım keseyi gördük ama kalp atışlarını daha duymadıkÇok şükür canım kalp atışını da duyduk bebeğimizi de gördük Allahım herkese nasip etsin inşallah