• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik kesesi

Kızlar 5+5’te doktoruma gittim karından ultrasonla baktı her şey güzel sorun yok fakat küçük bir kese dedi 12 kasımda tekrar çağırdı
Ultrasonda 5+2 yazıyor gittiğimde bebek ve kalp görünüp duyulur mu?
Ultrason fotoğrafını atıyorum
senınle aynı durumdayım kuzum tup bebek benım bır de beta hcg duzenlı yuzde 70 sevıyelerınde arttı hep neredeyse saskınım 20. gun yanı carsamba 978 olmus transferden sonra beta . 5+2 gunluk ama kese 6mm dedı pazartesı tekrar gel dedı ama bos gebelık olabılır buyuk olcude dedı :(

senınle aynı durumdayım kuzum tup bebek benım bır de beta hcg duzenlı yuzde 70 sevıyelerınde arttı hep neredeyse saskınım 20. gun yanı carsamba 978 olmus transferden sonra beta . 5+2 gunluk ama kese 6mm dedı pazartesı tekrar gel dedı ama bos gebelık olabılır buyuk olcude dedı :KK43:
Kuzum hiç stres yapma benim de kese küçüktü ultrasonda üç gün geriden geliyordu çok şükür yolk kesesini bebeği kalp atışlarını duydum 5+5’te kese göründü adet tarihine göre ama ultrasonda 5+2’ydi mesela sonra 7+5’te ultrasona göre 7+2’de kalp atışını duyduk şükür sakın stres yapma gerçekten etkiliyor hayırlısıyla inşallah güzel haberlerini verirsin burada takılma ben de kırkarak gittim çok şükür güzel haberlerle döndüm

Kuzum hiç stres yapma benim de kese küçüktü ultrasonda üç gün geriden geliyordu çok şükür yolk kesesini bebeği kalp atışlarını duydum 5+5’te kese göründü adet tarihine göre ama ultrasonda 5+2’ydi mesela sonra 7+5’te ultrasona göre 7+2’de kalp atışını duyduk şükür sakın stres yapma gerçekten etkiliyor hayırlısıyla inşallah güzel haberlerini verirsin burada takılma ben de kırkarak gittim çok şükür güzel haberlerle döndüm
Inşallah canım çarşamba günü doktor canımi sıktı sıkılmadı desem yalan olur ama bakalım bugün tekrar beta verdim bakacagim

Back