Teşekkür ederimEvet kalp duyarsınız. Şimdilik kesenin ölçümü önemli. Son adete gore 5+5 olmanıza takılmayın.
Erken gebelik testinde hayal meyal çizgi var gibi ama kesin emin olamadım regliniz kaç gün geçti? Sizi yanıtlmak istemem kan vermeniz en doğrusu olurGebelik var mı acaba
Kaset test adetten 2 gün önce yapıldı erken gebelik adet günü yapıldı adetim 2 gün geciktiErken gebelik testinde hayal meyal çizgi var gibi ama kesin emin olamadım regliniz kaç gün geçti? Sizi yanıtlmak istemem kan vermeniz en doğrusu olur
Kan ver bence en doğru sonucu alırsın inşallah vardır canımKaset test adetten 2 gün önce yapıldı erken gebelik adet günü yapıldı adetim 2 gün gecikti
Benim cuma günü gittim 4 haftalik hamilesn dedi pazartesi tekrar gel dedi gitttm bu seferde keseyi göremedi büyük ultrasona gönderdi sonra ordaki doktor kese degil sıvı dedi sonra 4 haftalik hamilesn dediler dedm sonra tekrar bakti 5 hafta iki günlük cikti kese bozukluğu gerginliği saptanmıştır dedi iki kere mol gebelikten kürtaj oldm cok endislym agliyrim cuma tekrar gel dedi hic cocugum yokEvet kalp duyarsınız. Şimdilik kesenin ölçümü önemli. Son adete gore 5+5 olmanıza takılmayın.
Beta hcg artışına bakılmadı mı?Benim cuma günü gittim 4 haftalik hamilesn dedi pazartesi tekrar gel dedi gitttm bu seferde keseyi göremedi büyük ultrasona gönderdi sonra ordaki doktor kese degil sıvı dedi sonra 4 haftalik hamilesn dediler dedm sonra tekrar bakti 5 hafta iki günlük cikti kese bozukluğu gerginliği saptanmıştır dedi iki kere mol gebelikten kürtaj oldm cok endislym agliyrim cuma tekrar gel dedi hic cocugum yok
3063 cikti cuma günüBeta hcg artışına bakılmadı mı?
Düzenli artış var mı diye 2 gün arayla kan almaları lazımdı. Tekrar kontrol ne zaman? Iki mol gebelik sonrası genetik testlere bakıldı mı?3063 cikti cuma günü
Hepsi tertmemizdi bir buçuk sene korunduk Cuma günüDüzenli artış var mı diye 2 gün arayla kan almaları lazımdı. Tekrar kontrol ne zaman? Iki mol gebelik sonrası genetik testlere bakıldı mı?
Inşallah güzelce ilerler.Hepsi tertmemizdi bir buçuk sene korunduk Cuma günü
Çok endiselym esim bunuda kaybederiz diye korkyrInşallah güzelce ilerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?