Gebelik kesesi

Thesky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
24
12
33
Bayanlar Merhaba selamaleykum bir şey sorcam . Şuan 6+3 hafta gebeyim. 6+6 da doktora gideceğim . Kese yi rahatça görebilir miyim acaba . Siz 6+6 da neler tecrübe edindiniz ve kalp atisini hangi hafta duydunuz paylaşır mısınız? Çok heycanlaniyorum.Rabbim herkese nasip etsin insallah en kisa zamanda.

Bayanlar Merhaba selamaleykum bir şey sorcam . Şuan 6+3 hafta gebeyim. 6+6 da doktora gideceğim . Kese yi rahatça görebilir miyim acaba . Siz 6+6 da neler tecrübe edindiniz ve kalp atisini hangi hafta duydunuz paylaşır mısınız? Çok heycanlaniyorum.Rabbim herkese nasip etsin insallah en kisa zamanda.
oncelikle hayirli olsun bebeğiniz.. kese bazen goruluyor bazen birkaç hafta sonra..kisiden kisiye ayrıca doktordan doktora bile değişiyor yani

oncelikle hayirli olsun bebeğiniz.. kese bazen goruluyor bazen birkaç hafta sonra..kisiden kisiye ayrıca doktordan doktora bile değişiyor yani
Teşekkür ederim cevabınız için . Yorumları okuyorum kalp atisini 6 hafta da bile duyanlar var bende merak ediyorum. En sağlıklısi pazartesiye beklemek ve görmek galiba saglicakla kalın.

6. Haftada keseyi bebeği gördük 7.haftada da kalp atışını gördük 8.haftada da kalp sesini duyduk

Ben hamile olduğumu öğrendiğimde 5+4 hastaymış keseyim görmüştü bir hafta sonra tekrar gittim bebeği de gördük kalbini de duyduk canım

Merhabalar çarşamba günü doktora gittim 6+2 haftalık hamileyim kesesi 3 mm şuan
Ama adet tarihimle tutmadığını söyledi 2 hafta sonra çağırdı tekrar midem de çok yanma var ya bos gebelik olursa diye korkuyorum
Böyle olan hamiş var mı aranızda

Ama adet tarihimle tutmadığını söyledi 2 hafta sonra çağırdı tekrar midem de çok yanma var ya bos gebelik olursa diye korkuyorum
Geç döllenme olabilir. Adet tarihinizle tutmayabilir bu sorun değildir.
Yanma da gebelik kaynaklı içinizi ferah tutun boş gebelik çok düşük bir ihtimal ama nedense hep oraya takılırız biz gebeler :)

Merhaba merak ettim bebeğiniz sağlıklı mı oldu?

Ben bugün gttim doktora 6 +0 mis keseyi gordum fakat kalp atsiini çok göremiyorum 15 gün sonra gel dedi normal görürsün

X