Gebelik kesesi var ama bebek görünmüyor?...

inş canım çok istiyorum ben 3 yıldır istiyorum hep ben size iyi haberleri veririm duyguda inş bize güzel haberler verir vucudun aceyip ilk gebeliğimdeki gibi sıcak bende bır anlam veremiyorum testte henüz çift çizgi çıkmadı ama hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
Ultrasyona göre 5haftalık çıktı, en iyisi biraz beklemek zaman geçirmek. 7hafta civarında birdaha gidicem artık ve bebeğimi görebilirim umarım. Herkese teşekkürler çok moral verdiniz... Allah bekleyen isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...

canım benim bende boş gebelik olayını yeni atlATTIM.SORMAK İSTEDİKLERİN OLURSA CEVAPLARIM.UMARIM SENİNKİ BOŞ GEBELİK DEĞİLDİR.KANAMAN FALAN VAR MI?

Doktor da dedi kanama kusma şiddetli ağrı olursa gel diye. Çok şükür bunlar yok şimdilik . Allah hayırlısını versin bekliycem artık. Umarım güzel haberleri sizinle paylaşırım...

selam canim bence icin rahat olsun daha gözükmemesi normal, cok erken. benim de öyle olmustu ama 6 haftayi bir kac gün gectikten sonra gittigimde kalp atislari gözüktü.

ama aslinda dr un 3 yada 3,5 aylik olana kadar alttan muayene etmeli, karnindan iyi göremez aslinda.

bende boş gebelik geçirdim.kese vardı ama haftasına göre çok küçüktü.sekizinci haftaya girdiğimde lekelenme başladı.dokuzuncu haftada düşük yaptım mayısın ikisindeydi.ALLAH kimseye yaşatmasın böyle bişey çok zor.inşaallah boş gebelik değildir.

Arkadaşlar...Dün doktora gittim veeee bebeğimi de gördüm kalp atışlarını da. Doktor beni görünce erken geldin şimdi göremicez daha çok panik olcaksın ama yine de bakalım dedi ve çok şükür bebeğimizi gördük. ((6hafta3gn)) Aynı durumda olan herkese tavsiyem, hiç korkmaysın biraz sabır ve beklemek sadece... Allah hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

dün 3 farklı doktor 3 farkli sonuc duydum.son adet tarihim 19 mayis.idrarda ve kanda hamile oldugum cıktı.sabah bi devlet hast.gittim kese var bebek yok dedi.cok uzuldum.snra ozele gittim daha erken 10 gun snra gel dedi.psikolojik mi bilmiyorum ama gece siddetli kasık agrısıyla acile gittim.ordaki doktorda yakında düşük yapcaksın dedi moralim cok bozuk

bozma canım daha erken biraz bekle canım üzülmede inş görürsün bak arkadaşada aynı demişler di görmüş herkeste değişik oluyor

Ağlamaktan bitap düştüm 6+2yim ama sadece kese büyümüş içinde bebek yok cok korkuyorum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…