- 18 Ekim 2007
- 5.017
- 1.608
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim bende boş gebelik olayını yeni atlATTIM.SORMAK İSTEDİKLERİN OLURSA CEVAPLARIM.UMARIM SENİNKİ BOŞ GEBELİK DEĞİLDİR.KANAMAN FALAN VAR MI?
dün 3 farklı doktor 3 farkli sonuc duydum.son adet tarihim 19 mayis.idrarda ve kanda hamile oldugum cıktı.sabah bi devlet hast.gittim kese var bebek yok dedi.cok uzuldum.snra ozele gittim daha erken 10 gun snra gel dedi.psikolojik mi bilmiyorum ama gece siddetli kasık agrısıyla acile gittim.ordaki doktorda yakında düşük yapcaksın dedi moralim cok bozuk
Ağlamaktan bitap düştüm 6+2yim ama sadece kese büyümüş içinde bebek yok cok korkuyorum cokcanım hiç üzülme bende 5. haftamda gittim ve gözükmedi, doktor üzüm gebeliği yani boş gebelik olabileceğini söylemişti ama 8. haftamda gözüktü hatta kalp atışlarını bile duydum.... Allah biran önce sanada yaşatsın bol bol dua et kafanı takma ve hamileliğini yaşa :)![]()
Bende şimdi yazınızı gördüm bebek göründu galiba :) benimde durum aynıAğlamaktan bitap düştüm 6+2yim ama sadece kese büyümüş içinde bebek yok cok korkuyorum cok![]()