• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik- Sarı cisim

Ben anlarim seni ayni seyi bende yasadim.aksam kanamam oldu ayni senin icinden gecenler benimde gecti onceden adet olmuym diye dua ederken o gun bi parca kan gelsin diye dua ediodm okadar garip kotu bi duyguki ama kendini toparla yipratma insallah olck bidaha yanliz degilsin bunlari yasayan okadar cok kisi varki .....

Beta hcg bugün 80 progesteron 1,5 a düşmüş. İnsan düştüğüne de sevinebiliyormuş... içimden bir şeyler düştü bugün. Kırmızı mercimek tanesi büyüklüğünd içinde beyaz, siyah bir iki siyah noktası olan minnacık bi şey. Ne garip... günlerce bekliyorsun katlayarak yükselsin diye, şimdilerde bir an önce düşsün dediğin. Çok karmaşık duygular bunlar.

Leylaklar getiriyorsun bana güneşli bir gün
Onu saçlarından topladığın belli
Bir leylak bahçesisin karşımda...
Böyle kucağında kalsa daha iyi...
Bir vazoya bırakıp gidiyorsun...
Sen gidiyorsun, leylaklar kalıyor mu sanki :KK43: Rıfat Ilgaz

Ben kanama olcak diye odum koparken hcg durunca git dusugu bekle dediler kanama olsun diye ugrastim durdum.sonra bebegin kalp atisini duyuncada kanama dursun diye didindik.hayat bazen cok yorucu ve karmasik oluyor.Allah dayanamayacagimiz yuk vermesin

Beta hcg bugün 80 progesteron 1,5 a düşmüş. İnsan düştüğüne de sevinebiliyormuş... içimden bir şeyler düştü bugün. Kırmızı mercimek tanesi büyüklüğünd içinde beyaz, siyah bir iki siyah noktası olan minnacık bi şey. Ne garip... günlerce bekliyorsun katlayarak yükselsin diye, şimdilerde bir an önce düşsün dediğin. Çok karmaşık duygular bunlar.

Leylaklar getiriyorsun bana güneşli bir gün
Onu saçlarından topladığın belli
Bir leylak bahçesisin karşımda...
Böyle kucağında kalsa daha iyi...
Bir vazoya bırakıp gidiyorsun...
Sen gidiyorsun, leylaklar kalıyor mu sanki :KK43: Rıfat Ilgaz
kiyamam gecmis olsun canim.bugun herkes beni aglatiyo herkesten kotu haberler geliyo.bi dahaki ay insallah guzel haberlern olur tez vakitte.uzulme rabbim kicagini doldurcak bi gun.bunlarda gececk

Keşke dünya hep güzel bir yer olsa. Çocuklar şeker de yiyebilseler...
Gönlü güzel kardeşlerim... güzel günlermiz olacak yarınlar. Ama ağlayalım. Bugün ağlayalım yarınki güzel günlerimizin hatrına...
Günlerdir yüzümü dahi asamıyorum eşim çok üzgün... anca size yazıp dertlenebiliyorum işte...

Son düzenleme:
Keşke dünya hep güzel bir yer olsa. Çocuklar şeker de yiyebilseler...
Gönlü güzel kardeşlerim... güzel günlermiz olacak yarınlar. Ama ağlayalım. Bugün ağlayalım yarınki güzel günlerimizin hatrına...
Günlerdir yüzümü dahi asamıyorum eşim çok üzgün... anca size yazıp dertlenebiliyorum işte...

Yaz tabiki icini dok ama unutma her sey gecip yillar sonra yaslandigimzda çocuklarımiza bakip sukredicez bunlarin hepsi gecicek ve bize odul olarak donucek insaallah:super:

Belki burada sadece sizler okuyacaksınız...
Ben ilkokul öğretmeniyim. Seneler süren zorlu atanma sürecinden sonra şırnak a atandım. Uludereye... kimine göre roboski ye... okulum ırak sınırında zaho kampına yakındı. Öğrencilerim mayına basıp öldü benim. Çoklarının acıları var üzerimde... güneş yüzlü çocuklardı... hala gülümserler bana ara ara.
Sonra ben izmrili bir ezik diyorum, çünkü orada yaşananlar düşünüldüğünde hakaten eziktim... karşıma çıkan izmirden biriyle evlendim.
Oradan, çocuklarımdan kurtulmuştum. Kurtulamadım aslında. Her gece girdi rüyama. O sabi ler canımdı aslında... kurtulmak ne kelime...
demem o ki...
İnsan böyle durumlarda hep hatayı kendinde arıyor.
Aradan 8 sene geçti içimde hala aynı acı...
pusat ım, ecrinin, roşat ım... kim bilir nerdeler... onları yarı yolda bıraktığım için oldu bunlar... çok üzgünüm... her an aklımdalar...

Zor hayatlar ama onlar melek olmus cennetteler kalana zor...ilk kaybin sanirim ilki cok daha zor oluyor suan duygusal olman normal ama kendini hic bi zaman suclama biz neyi suclayalm o zaman artk cocuk dogurmak cok zor herkesin basina geliyor inanki.insan once neden neden diyor ama Allah yazmis her turlu yasicaktin bunu ev hanimi olup o yavrulari hic tanimasan da yasicaktin sinav icin geldik.biraz zaman gecsin toparlaninca sen de boyle dusunceksin zaten güçlü ol nice imkansiz dedikleri anne oluyor biz mi olmucaz ortmenim;)

Canım benim her gördüğünde yazarsın bana allah razı olsun. Geçen ay da yaşadım. Gücüm kalmadı bir buçuk sene oldu. Belki daha fazlası vardır. Sadece anlatmak istedim duygularımı :( biliyorum daha ağır şeyler yaşayanlar var burada... beni de bilin istedim sadece :110:

kiyamam gecmis olsun canim.bugun herkes beni aglatiyo herkesten kotu haberler geliyo.bi dahaki ay insallah guzel haberlern olur tez vakitte.uzulme rabbim kicagini doldurcak bi gun.bunlarda gececk
Ağlama sen gülüm, sen de hep yanı başımda oldun... sadece bir şeyler anlatmak istedim... hepimizden güzel haberler alalım❤️

Sessizce izliyorum gunlerdir seni. Yasadigin bu tecrubeyi olgunlukla karsilamana hayran kaldim. Sonra yazdiklarini okuyunca (ogrencilerin) heh dedim tamam pismis bu o yuzden boyle... yuzume vurdugun tokat icin tesekkur etmek istedim. Zira gercekten ihtiyacim vardi...

Cok gecmis olsun arkadasim. İnsallah uygun zamanda hayirlisiyla saglikli sihatli bir hamilelik gecirirsin.

Canım benim her gördüğünde yazarsın bana allah razı olsun. Geçen ay da yaşadım. Gücüm kalmadı bir buçuk sene oldu. Belki daha fazlası vardır. Sadece anlatmak istedim duygularımı :KK43: biliyorum daha ağır şeyler yaşayanlar var burada... beni de bilin istedim sadece :110:
Canim bukadar zor zamaninda cok güçlü durmussun çünkü güçlü durmayı ogrenmissin seni takdir ediyorum. Bende aynı şeyi yaşadım sağ tupumun altında bozuk keseye benzer bişe rahim içinde ayrı doktorlar dış gebelik olabilir ama bebeği besleyen hormonda olabilir dediler Wè kürtaj oldum pataloji rahim içi gebeligiydi tabi bu benim yasadigim 3. Dusugumdu:( bütün umutlarim sonmustu ve beni hiç kimse anlamiyodu insanlar nasıl bukadar duyarsiz olabilirler derdim hep icimden nasıl hiç bişey yokmuş gibi davranirlar:( bi sorun vardı 3 kere düşük neden olabilir ki tahliller testler filmler artık psikolojim yerlerdeydi her doktora gittigimde bacaklarimin titredigini hissediyodum tabi hiç bi sorun cikmadi sonra kaç ay hamile kalamadim taaa ki tedawimi bulana kadar her ay düzenli yumurtam olmuyormus meğer bi klomen bi çatlama iğnesi hamile kaldım ve bu zamana geldim. Demek istedigim çok guclusun ama içinde kopan firtinalari ben iyi bilirim şu dönemi bi atlat bi kaç ay sonra yumurta takibi ve eşinin sperm tahlilini yaptır kimyasal ve bu Tarz dusukler genelde kalitesiz sperm ve kalitesiz yumurtadan kaynaklaniyo. Merak ettiğin bişey olursa seve seve yanitlarim kuzum..

Sessizce izliyorum gunlerdir seni. Yasadigin bu tecrubeyi olgunlukla karsilamana hayran kaldim. Sonra yazdiklarini okuyunca (ogrencilerin) heh dedim tamam pismis bu o yuzden boyle... yuzume vurdugun tokat icin tesekkur etmek istedim. Zira gercekten ihtiyacim vardi...

Cok gecmis olsun arkadasim. İnsallah uygun zamanda hayirlisiyla saglikli sihatli bir hamilelik gecirirsin.
İnanır mısın ben de günlerdir sessizce izliyorum seni en sevdiğim filmdir kırmızı keman. Gerçi senin gitar :) red violin izle mutlaka mutttlakaa canım. Sağol desteğin için, yarın güleceğiz hep birlikte...

Canim bukadar zor zamaninda cok güçlü durmussun çünkü güçlü durmayı ogrenmissin seni takdir ediyorum. Bende aynı şeyi yaşadım sağ tupumun altında bozuk keseye benzer bişe rahim içinde ayrı doktorlar dış gebelik olabilir ama bebeği besleyen hormonda olabilir dediler Wè kürtaj oldum pataloji rahim içi gebeligiydi tabi bu benim yasadigim 3. Dusugumdu:KK43: bütün umutlarim sonmustu ve beni hiç kimse anlamiyodu insanlar nasıl bukadar duyarsiz olabilirler derdim hep icimden nasıl hiç bişey yokmuş gibi davranirlar:KK43: bi sorun vardı 3 kere düşük neden olabilir ki tahliller testler filmler artık psikolojim yerlerdeydi her doktora gittigimde bacaklarimin titredigini hissediyodum tabi hiç bi sorun cikmadi sonra kaç ay hamile kalamadim taaa ki tedawimi bulana kadar her ay düzenli yumurtam olmuyormus meğer bi klomen bi çatlama iğnesi hamile kaldım ve bu zamana geldim. Demek istedigim çok guclusun ama içinde kopan firtinalari ben iyi bilirim şu dönemi bi atlat bi kaç ay sonra yumurta takibi ve eşinin sperm tahlilini yaptır kimyasal ve bu Tarz dusukler genelde kalitesiz sperm ve kalitesiz yumurtadan kaynaklaniyo. Merak ettiğin bişey olursa seve seve yanitlarim kuzum..
Bugüne kadar hep daha kötüsünü düşünerek yaşadm hayatı... niye bilmiyorm daha kötüleri dr var anlıyorum ama bu sefer çok etkilendim çokk... kafanızı da şişirdim :) ama ne güzel ki sanal alem de olsa siz gibi dostlarım oldu :dua:

Canım benim her gördüğünde yazarsın bana allah razı olsun. Geçen ay da yaşadım. Gücüm kalmadı bir buçuk sene oldu. Belki daha fazlası vardır. Sadece anlatmak istedim duygularımı :KK43: biliyorum daha ağır şeyler yaşayanlar var burada... beni de bilin istedim sadece :110:

Benim kotu zamanimdada sen bana destek olmustun daha iki hafta once.bu ortak bi aci canim hissediyorum acini uzulen gorunce dayanamiyorum.ama gunes bizim icin de dogcak mutlaka;)

Back
X