14 mm 30+14=44 44/7=6 hafta 2 günlük çıkıyor gebelik kesen sen yarın git alltan baktır karından gözükmez belki ben sürekli alttan baktırdım benim kesem simsiyah içinde hiç birşey gözükmüyordu en başından demişti doktor 5 haftalıkken dedi boş gebelik ona inanmadım 9 hafta bekledim 10 haftada sonkez bakılarak kürtaj oldum.boş geblelikler düşmüyormuş diğer düşüklerden farklı çok araştırıdım ben benim konuyu normal gebelik gibi kan değerlerinde yükseliyor herşey normal ama bebek yok inş senin ki geç döllenmiştir görürsün bebeğini
evet canım bende tam olarak 5 martta kürtaj oldum.sonra ilk adetim 37 gün sonra oldu.daha sonraki adetlerimde hep beklediğimden erken oldu.Şuanda da adet olmam gerekli aama 2 gün gecikti.Hamile de değilim zaten kendimi hazır hissetmediğim için ve doktor 3 ay bekle dediği için hep korunduk.kısacası henüz düzene girmiş değil adet döngüm.
canım hiç üzülme bende 5. haftamda gittim ve gözükmedi, doktor üzüm gebeliği yani boş gebelik olabileceğini söylemişti ama 8. haftamda gözüktü hatta kalp atışlarını bile duydum.... Allah biran önce sanada yaşatsın bol bol dua et kafanı takma ve hamileliğini yaşa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?