Gebelik kesesi var ama bebek görünmüyor?...

duygugkhn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
10
0
36
Van
Arkadaşlar. Ben de geçen salı günü doktora gittim. (idrarda pozitif çıkmıştı). Ultrasonda kese göründü fakat bebek görünmedi. Belki boş gebelik olabilir daha anlaşılması zor dedi. Bir de 5haftalık dedi doktor. Bebeğin görünmesi nezaman oluyor. Hamileliğin birçok belirtisini yaşıyorum ama 2hafta sonra gel dedi ama çok korkuyorum bebek görünmezsse diye. Böyle bir durum yaşayan var mı.?????

benimde öyle oldu canım kürtaj olmak zorunda kaldım 2,5 aylıktı ve şimdi hala adet olmadım kaç haftalık hamilesin belki sesinin ki geç döllenmiştir üzülme

Salı günü 5hafta 3günlük dedi doktor...2gün önce yani....Geçmiş olsun sana da. Allah birdaha yaşatmaz inşallah. Ben de çok korkuyorum bu yüzden.

canım bende 5 haftalıkken devlet hast vajinal ults.ile ancak keseyi görebilmişlerdi
ama ben dayanamadım ve emin olmak için özel bir doktora gittim o biraz ugraştı ve karından bakarak gördü.ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin sende birkaç gün bekle ve bir özel hast.git istersen

alltan baktımı sana belki karından görememiştir

normalde canım bebek 6 haftaya kadar görünmesi lazımmış senin daha 1 hafta var 1 hafta sonra başka bir doktora git alttan bakılsın inş görünür ben yaşadım kimsenin yaşamasını istemem

Bana karından baktı doktor. 2 hafta sonra gel bakalım birdaha dedi. Özele gitmiştim bende. kese 14mm çıktı. Biraz araştırdım 18mm den sonra 6-7 haftada bebek görünür diyor ama boş gebelik de olur diyor. Bu yüzden endişeleniyorum. Belki aynı durumu yaşamış arkadaşlar varsa diye sizlerden bilgi almak istedim.... Çok sağolun.

14 mm 30+14=44 44/7=6 hafta 2 günlük çıkıyor gebelik kesen sen yarın git alltan baktır karından gözükmez belki ben sürekli alttan baktırdım benim kesem simsiyah içinde hiç birşey gözükmüyordu en başından demişti doktor 5 haftalıkken dedi boş gebelik ona inanmadım 9 hafta bekledim 10 haftada sonkez bakılarak kürtaj oldum.boş geblelikler düşmüyormuş diğer düşüklerden farklı çok araştırıdım ben benim konuyu normal gebelik gibi kan değerlerinde yükseliyor herşey normal ama bebek yok inş senin ki geç döllenmiştir görürsün bebeğini

İnşallah dediğin gibigeç döllenmedir. iyi diye bu doktora gitmiştim beklemeyip başka doktora da görüneyim olmazsa. SAğol...

ben ankaranın en iyi doktoralarına istanbulun en iyi doktorlarına gittim 6 tane doktor değştirdim hepisi fark dedi biri bekle biri küçük biri canlanır ama hepside en başından boş gebelik olduğunu söylemişlerdi şimdi adet olmadım kürtajdan hemen sonra hamile klamamın yüksek olduğunu söylemişti doktorum inş hamişimdir ikinci kez tekrarlamaz korkma dedi boş gebellik senin sağlıklı olduğunu hamile kalabilmeni gösterir dedi ilk hamilelikler bazen böyle oluyormuş

ben kürtaj oldum düşmedi benim ki hiçbirşey hissetmedim anastezi ile oldum bir hafta kanamam oldu genellikle boş gebeliği kürtajla sonlandırıyorlar

canım benim bende boş gebelik olayını yeni atlATTIM.SORMAK İSTEDİKLERİN OLURSA CEVAPLARIM.UMARIM SENİNKİ BOŞ GEBELİK DEĞİLDİR.KANAMAN FALAN VAR MI?

ece sen de mi kürtaj oldun ben bir ay oldu kürtaj olalı hala adet olmadım sen ne zaman oldun adetin normale döndümü

evet canım bende tam olarak 5 martta kürtaj oldum.sonra ilk adetim 37 gün sonra oldu.daha sonraki adetlerimde hep beklediğimden erken oldu.Şuanda da adet olmam gerekli aama 2 gün gecikti.Hamile de değilim zaten kendimi hazır hissetmediğim için ve doktor 3 ay bekle dediği için hep korunduk.kısacası henüz düzene girmiş değil adet döngüm.

canım bende 4nisanda boş gebelikten kürtaj oldum 7+3tüm. 5haftalıkken kürtaj olmak erken bencede. enaz 2hafta bekle. geç döllenme olmuş olabilir. ben bile 7haftalıkken doktor boş gebelik deince geç döllenme olmuştr belki demiştm oda bana 5haftalık olsan öle olmuş olabilir derdm demişti. yani 5erken daha. bakarsın olur,,hem içinde kalmasın keşke bekleseymiydm acaba die şeyler düşünmezsin. Rabbim ol derse olur. Olmazsa hayırlı olmadığı içn olmamıştr. bende ilk ögrendiğimde kürtaj aşamasında falan tabiki çok üzüldm çok büyük hayal kırıklığı,,ama sonradan ögrendm ki anomalili bebkleri vücut yok eder,baştan olmuştrmazmış,,Allahın bir hikmeti aslında,,,sonrada hep şükrettm hayırlsı böleymiş Allahım die..şimdi gülerek anlatıyorum Allah büyük,kesin dolandırıcı kaçakçı kötü bişi olacaktı oyüzden olmadı die.

canım hiç üzülme bende 5. haftamda gittim ve gözükmedi, doktor üzüm gebeliği yani boş gebelik olabileceğini söylemişti ama 8. haftamda gözüktü hatta kalp atışlarını bile duydum.... Allah biran önce sanada yaşatsın bol bol dua et kafanı takma ve hamileliğini yaşa :)

inş benim kide girer doktor bana 2 ay korun dedi boş gebelikten sonra korkuyorum bir daha doktora nasıl gideceğim diye 21 mayısta oldum demek ki beklemem gerek biraz daha kızlar inş bir daha boş gebelik yaşamıyız Allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu

duygucum senin ki inş boş gebelik değildir dularım seninle hayırlı haberlerini ver bize

Allah sağlıkla kucağıa almayı nasip etsin darısı bizim başımıza

derman inşallah hamilesindir.Senden güzel haberler alalım, bizlerde umutlanalım :) banada doktorum ikinci gebeliğinde tekrarlamaz dedi.ama işte insan yinede şüphe ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…