Gebeliğe Hazırlık Gebelik Kesesi ne zaman??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

my3011

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
91
85
8
Merhaba arkadaşlar bugün kan verdim beta 1500 çıktı. Sizce ne zaman doktora gitmeliyim? Kese ne zaman görünür şimdi giderim erken olur görünmez stres olurum diye hemen gitmek istemiyorum ama bi yandanda sabırsızlanıyorum. Sizler betanız kaçken gördünüz?

Canım benim 1030.63 çıkmıştı bir hafta sonra gittim hem kese göründü hemde bebeğün bağırsağını oluaturan bir parçası gelişmişti haftaya cuma da kalp atısı için gidecez

3000den sonra karından ultrasonla görünür. Yani 2 gün sonra gidersen görürsün. Ama biraz daha bekleyip gitmen daha iyi tabi 5 haftadan sonra

Buraya gelebilirsin canım burda aynı dönemde olan bir çok anne adayı var istersen birkaç gün sonra gidebilirsin ama kalp atışı duyulur mu bilmem

Canım benim 1030.63 çıkmıştı bir hafta sonra gittim hem kese göründü hemde bebeğün bağırsağını oluaturan bir parçası gelişmişti haftaya cuma da kalp atısı için gidecez
Hıı anladım canım hayırlısıyla duyarsın inşallah bnde 2 gün sonra gitsem daha erken oluyo o zmn

Benim 1600 cikti ertesi gun gitmistim, tam 5. Haftaydi. Bana gore gidilebilir. Hem vajinal hem karindan bakilmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…